Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Valteri, viesu nams

Valteri, viesu nams

Padomi, Aizkraukles pagasts, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5102
(+371) 26182772
(+371) 26161062
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Valteri ir lieliska atpūtas vieta ģimenēm, draugu vai darba biedru kompānijām. Viesu namā, kas atrodas pašā Daugavas krastā, labi jutīsies pat 100 cilvēku lielas kompānijas, sporta spēlēm teritorija līdz 500 cilvēkiem. Šeit jūs varat atpūsties, baudot lauku mieru, dabu un Daugavas ūdeņus, sarīkot nelielas svinības vai veselības stiprināšanas kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā. Šī ir piemērota vieta arī kāzu svinībām vai darba semināriem, nometnēm un sporta spēlēm.

Viesu nams piemērots mierīgai atpūtai nelielā draugu kompānijā, atraktīviem pasākumiem, nopietniem semināriem (līdz 70 pers.). Saldam miegam piedāvājam labiekārtotus numuriņus un papildu vietas uz matračiem (kopumā 35 guļvietas), vasaras periodā 50 guļvietas.

Šeit varēsiet priecāties par uguns liesmu kamīnā, dziedāt karaoki, spēlēt biljardu vai skatīties TV un video. Intīmākai gaisotnei varēsiet izmantot atpūtas telpu viesu namā un lapenīti vai šūpoles Daugavas krastā. Bērnu priekam esam izveidojuši spēļu laukumu.

Mūsu virtuvē jums ir iespēja pagatavot mielastu gan sev, gan saviem viesiem. Iepriekš vienojoties, klājam arī svētku galdus. Valteri ir nams ar dvēseli. Katra lieta šeit ir koktēlnieka izsapņota un izlolota, veidojot guļbaļķu namam īpašu auru. Brauciet ciemos un pārliecinieties paši! Gaidīsim!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri    3-vietīgi numuri    Treileru pieslēgums    Telšu vietas Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Apkurināms kubls Skatīt vairāk   Baseini Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie Daugavas Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairākAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Laivu noma, īre Skatīt vairāk   Katamarānu noma, īre    Biljards    Vieta sporta pasākumiemno 500 € Skatīt vairākTūrisma apskates objekti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 91249
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1745190


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kliģi, atpūtas komplekss
Kliģi, atpūtas komplekssVieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; naktsmītnes guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; kempingos un labiekārtotās astoņvietīgās mājiņās
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
Mītava, atpūtas kuģis
Mītava, atpūtas kuģisPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Lotes Toys, veikals
Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
Visi banneri