Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri

RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri

Matīsa iela 92, Rīga, Latvija, LV-1009
(+371) 67272898 - piekabes
(+371) 29998891 - piekabes
(+371) 29548818 - auto un piekabju daļas
(+371) 67295508
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Ražošanas komercfirma RUSSO - BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā. Firmai ir daudzu gadu pieredze šajā jomā. Pirmā piekabju partija tika izgatavota 1989. gadā. Piekabju centrā "RUSSO - BALT" - pārdošanā jaunas cinkotas piekabes, piekabju noma, piekabju rezerves daļas un piekabju remonts. Firma "RUSSO - BALT" ražo plašo piekabju modeļu gammu, pilnā masā no 500 līdz 3500 kg: kravas kastes ar tentiem un bez tentiem, ar plastmasas jumtiem; kvadriciklu un sniega motociklu pārvadāšanai (ar paceļamu kravas kasti); piekabes-ģeneratori pēc ģeneratora izmēriem (ar bremzēm vai bez) ūdens motociklu, laivu, kuteru, jahtu, kanoe pārvadāšanai; zirgu pārvadāšanai; furgoni; autovedēji; kabeļvedēji; ceļu tehnikas pārvadāšanai; piekabes pēc individuāliem izmēriem, vēlamā skaitā; ratiņi kvadraciklam pēc individuāliem izmēriem. Visi piekabju modeļi bija pārbaudīti uz attiecīgām normām: ANO Noteikums Nr.48 "Gaismas ierīces un signalizācija" un ANO Noteikums Nr.13 "Bremžu iekārtas" un saņēma Latvijas tipa apstiprinājuma sertifikātus. Firmas veikalā "RUSSO - BALT" plašā sortimentā ir auto rezerves daļas, piekabju detaļas, akumulatori, autoriepas, auto paklāji, eļļas, kompresori, tehniskie šķidrumi, autoķīmija, instrumenti, sakabes āķi, audio aparatūra un auto piekabes. Tiek nodrošināta rezerves daļu piegāde pēc pasūtījuma.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAuto piekabes un treileri    Auto piekabes vieglajām automašīnām    Auto piekabes    Kravas kastes ar/bez tentiem Skatīt vairāk   Kvadraciklu un sniega motociklu piekabes Skatīt vairāk   Ūdens motociklu, laivu, kuteru, jahtu, kanoe pārvadāšanai (Laivu piekabes) Skatīt vairāk   Piekabes-ģeneratori ar/bez bremzēm Skatīt vairākRezerves daļas piekabēm Skatīt vairākMetāla konstrukcijas Skatīt vairākAuto piekabju noma Obligātā civiltiesiskā transporta apdrošināšana (OCTA)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 96449
Meklēšanas rezultātos parādīts : 295753

Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Chiffon, apģērbi
Chiffon, apģērbiChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
RMS Heating, SIA, siltumtehnika
RMS Heating, SIA, siltumtehnikaElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
Mauriņi, viesu nams
Mauriņi, viesu namsViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
Mare, viesnīca
Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
4 Vēji, krodziņš
4 Vēji, krodziņšCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Turies!, pasākumu organizēšana
Turies!, pasākumu organizēšanaMobilās atrakcijas jūsu pasākumam - virvju trase, vertikālās kāpšanas trases , galda futbola lielformāta versija. Piedāvājām arī mobilās skatuves un citas konstrukcijas. Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi.
Jaunarāji, kempings
Jaunarāji, kempingsAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
Visi banneri