Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi

Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi

Ganību dambis 31, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 67341112
(+371) 67517815
(+371) 67341151
Apraksts
Mēs piedāvājam: Plašu spektru ar jumta segumu materiāliem, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Pasaules vadošo ražotāju bitumena dakstiņa jumti, uzkausējamie polimēr-bitumenu ruļļu materiāli. Bitumena viļnotās loksnes Onduline, šīferis Izopol. Lietus ūdens noteksistēmas: Apaļās un profilētās, plastika un ražotas no metāla ar atšķirīgiem pārklājumiem. Mitrumizturīgas plātnes: OSB-3, P5 un Durelis. Siltumizolācijas materiāli: Akmens vate Rockwool un Paroc, putu polistirola plātnes, dažādi blīvumi. Celtniecības plēves: Antikondensāta, hidroizolācijas, tvaika plēve,"elpojošās" membrānas. Jumta logi: Velux un Roto. Dažādi palīgmateriali: Mastikas un gruntis, Aerātori un ūdens savācēji, Jumta dībeļi, naglas un skrūves Papildelementi visa veida jumtiem.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDakstiņi    Betona dakstiņi    Māla dakstiņi    Metāla dakstiņi Skatīt vairāk   Bitumena šindeļi Skatīt vairākTaisnais skārds Jumti, Jumtu segumi Skatīt vairāk   Tērauda jumtu un sienu profili Skatīt vairāk   Jumtu stiprinājumi    PVC jumta klājumi    Ūdens noteku sistēmas, teknes    Zemsegums    Viļņotās loksnes ETERNIT Skatīt vairāk   Jumiķu darbi, jumta segumu uzstādīšana, montāža    Metāla, skārda jumtu papildelementi    Ūdens noteku sistēmas, teknes    Viļņotās loksnes ONDULINE Skatīt vairākJumta logi un lūkas Skatīt vairākSiltumizolācija, siltumizolācijas materiāli    Hidroizolācijas plēves    Celtniecības plēves jumtiem un sienām    Akmens vate    Vēja izolācija    Tvaika izolācija Līstprofīli OSB plāksnes Būvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība Pasūtījumu piegāde Latvijā Celtniecības un remonta darbi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 71910
Meklēšanas rezultātos parādīts : 992648

Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētavaDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
For Rest, viesu māja
For Rest, viesu mājaViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Bekiški, viesu nams
Bekiški, viesu namsMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
Bea aizkaru centrs, salons
Bea aizkaru centrs, salonsAizkaru salona Bea. Aizkaru un galdautu audumi, stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, aksesuāri un šūšanas piederumi.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv ir apkures sistēmu montāžas kompānija ar lielu pieredzi siltumsūkņu tirgū, nodrošinot saviem klientiem augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieejamu cenu.
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētava
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētavaĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Visi banneri