Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mēnesnīcas, viesu nams

Mēnesnīcas, viesu nams

Mēnesnīcas, Uguņi, Vandzenes pagasts, Talsu novads, Latvija
(+371) 63254576
(+371) 29285116
(+371) 26163956
Juridiskais nosaukums : z/s Upmaļi
Reģistrācijas numurs : 49001007582
Juridiskā adrese : Vandzenes pagasts Z/s Upmaļi
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Viesu nams "Mēnesnīcas" aicina četru gadalaiku pasakā. Ieklausieties.
Vai tas ir Grīvas upītes rotaļīgais skrējiens gar viesu namu mēnesnīcas gaismā uz 3 km attālo jūru ziemās, pārvarot bebru nogāztos baļķēnus?
Vai tas ir lazdu zaļums, balto ievu kupenas un dzelteno pieneņu paklājs, kas aicināt aicina atpūtniekus iegriezties "Mēnesnīcu " ceļa galā un ļauties nesteidzīgiem laimes mirkļiem pavasaros?
Vai tā ir reibinošā naktsvijoļu smarža, kas vilina ikvienu ceļinieku ielūkoties viesu nama smaidošajās logu rūtīs vasarās?
Vai tie ir tramīgie stirnu buki un mežacūku saimes, kas rudens dūmakā domīgi staigā gar nobriedušajiem labības laukiem "Mēnesnīcu" tuvumā rudeņos, iepriecinot lielos un mazos viesus?
Katrā gadalaikā tieši "Mēnesnīcās" Kurzemes pusē, Uguņciemā varēsiet gūt pozitīvas emocijas sev tīkamu cilvēku lokā.
Mājā ir kamīnistaba, pilnībā aprīkota virtuve (elektroierīces, trauki). Divstāvu namā ir 5 guļamistabas (10 gultas, piepūšamie matrači, gultasveļa). Ir sauna, ugunskura vieta, volejbola laukums, šūpoles, batuts (3x3 ar drošibas tīklu).
Kājām var doties iepazīt 0, 5 km attālo Uguņciema centru. Katrs ciema iedzīvotājs lepojas ar Uguņu ezeru, kurā var baudīt peldi un pavizināties ar katamarānu. Teiksmaina šķitīs pastaiga pa iekopto seno ezera parku. Sajutīsiet Grīvas upītes šļakatas, veroties tās kritienā pāri slūžām, kas tai ir ar ezeriņu.
Vietējā veikaliņā var iegādāties gan pārtiku, gan rūpniecības preces.
Izmaksas: diennaktī 20 € no personas. Bērniem līdz 5 gadiem bez maksas.

Visa viesu māja diennaktī 200 € + sauna 40 €.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairākViesu nami140 € Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri15 - 30 € Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Ogošana    Sēņošana Aktīvā atpūta Skatīt vairāk   Volejbola laukumi Skatīt vairākAtpūta pie jūras Telšu vietas5 €
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 95573
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1338386

Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Nabīte, kempings
Nabīte, kempingsGleznaina vieta, Lielā Nabas ezera krastā, viesu māja ar banketu zāli un 7 labiekārtotiem numuriņiem, pirts, 36 kempinga mājiņas. Ūdens velosipēdu un laivu noma, sporta un bērnu rotaļu laukumi. Vasaras kafejnīca, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas iespējas, peldvieta.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
Mucenieki, lauku māja
Mucenieki, lauku mājaLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
BriedīšKrogs, krodziņš
BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ir daļa no lielās Trutzi grupas - metāla mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmuma, kas piedāvā plašu metāla izstrādājumu klāstu, tostarp metāla caurules, metāla loksnes ,metāla konstrukcijas, tērauda sijas, profilus, armatūru, leņķus , stabus, 3D paneļu žogus un žogus.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
INETA LESĪTE, stiliste
INETA LESĪTE, stilisteLAK vizāžista amata meistare, stiliste Ineta Lesīte. Stilista konsultācijas sievietēm un vīriešiem.Apģērbu, aksesuāru iegāde veikalos.Make-up, make-up apmācības. Dāvanu kartes. Semināri. Lekcijas.
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāle
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāleKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Visi banneri