Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mēnesnīcas, viesu nams

Mēnesnīcas, viesu nams

Mēnesnīcas, Uguņi, Vandzenes pagasts, Talsu novads, Latvija
(+371) 63254576
(+371) 29285116
(+371) 26163956
Juridiskais nosaukums : z/s Upmaļi
Reģistrācijas numurs : 49001007582
Juridiskā adrese : Vandzenes pagasts Z/s Upmaļi
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Viesu nams "Mēnesnīcas" aicina četru gadalaiku pasakā. Ieklausieties.
Vai tas ir Grīvas upītes rotaļīgais skrējiens gar viesu namu mēnesnīcas gaismā uz 3 km attālo jūru ziemās, pārvarot bebru nogāztos baļķēnus?
Vai tas ir lazdu zaļums, balto ievu kupenas un dzelteno pieneņu paklājs, kas aicināt aicina atpūtniekus iegriezties "Mēnesnīcu " ceļa galā un ļauties nesteidzīgiem laimes mirkļiem pavasaros?
Vai tā ir reibinošā naktsvijoļu smarža, kas vilina ikvienu ceļinieku ielūkoties viesu nama smaidošajās logu rūtīs vasarās?
Vai tie ir tramīgie stirnu buki un mežacūku saimes, kas rudens dūmakā domīgi staigā gar nobriedušajiem labības laukiem "Mēnesnīcu" tuvumā rudeņos, iepriecinot lielos un mazos viesus?
Katrā gadalaikā tieši "Mēnesnīcās" Kurzemes pusē, Uguņciemā varēsiet gūt pozitīvas emocijas sev tīkamu cilvēku lokā.
Mājā ir kamīnistaba, pilnībā aprīkota virtuve (elektroierīces, trauki). Divstāvu namā ir 5 guļamistabas (10 gultas, piepūšamie matrači, gultasveļa). Ir sauna, ugunskura vieta, volejbola laukums, šūpoles, batuts (3x3 ar drošibas tīklu).
Kājām var doties iepazīt 0, 5 km attālo Uguņciema centru. Katrs ciema iedzīvotājs lepojas ar Uguņu ezeru, kurā var baudīt peldi un pavizināties ar katamarānu. Teiksmaina šķitīs pastaiga pa iekopto seno ezera parku. Sajutīsiet Grīvas upītes šļakatas, veroties tās kritienā pāri slūžām, kas tai ir ar ezeriņu.
Vietējā veikaliņā var iegādāties gan pārtiku, gan rūpniecības preces.
Izmaksas: diennaktī 20 € no personas. Bērniem līdz 5 gadiem bez maksas.

Visa viesu māja diennaktī 200 € + sauna 40 €.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairākViesu nami140 € Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri15 - 30 € Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Ogošana    Sēņošana Aktīvā atpūta Skatīt vairāk   Volejbola laukumi Skatīt vairākAtpūta pie jūras Telšu vietas5 €
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 96013
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1346800


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca2007. g. mājas viruve Rudzons pārtapa jaunā zīmolā Madona Cafe Hotel Rudzons Pieci numuri, 16 gultasvietas, viesu halle - plašas, gaišas istabiņas. Laipni lūgti Madonā!
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošana
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošanaKalndruvas bloks. Bruģakmeņi, betona bloki, keramzītbetons, betons. Teritorijas apzaļumošana, dārzu ierīkošana, to tālāka kopšana.
Bramaņi, viesību nams
Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
Baltijas durvis
Baltijas durvisBaltijas durvis. Metāla durvis. Logi. Durvis. Plastikāta logi. Ugunsdrošās durvis. Iekšdurvis. Uzstādīšana. Montāža.
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Valteri, viesu nams
Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Visi banneri