Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Hidrolats, SIA, metālapstrāde

Hidrolats, SIA, metālapstrāde

Brīvības iela 103, Liepāja, Latvija, LV-3401
(+371) 29241082
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Uzņēmums „Hidrolats" tika dibināts 1874. gadā kā Liepājas mašīnu-vagonu rūpnīca. Padomju laikā „Hidrolats" bija viena no Lielākajām rūpniecības kompānijām Liepājā, kurš ražoja hidrauliskos cilindrus lauksaimniecības un meža tehnikas mašīnām, eksportējot tos uz daudzām padomju republikām. Savulaik uzņēmumā tika nodarbināti ap 2000 strādājošo un izgatavoti ap 1 miljons hidraulisko cilindru gadā.

Privātā kompānija „Hidrolats" tika izveidota 1994. gadā uz valsts uzņēmuma bāzes.

Rūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju un divpusēju hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus. Cauruļu sieniņu virsmas tiek izgatavotas saskaņā ar H8/H9 kvalitāti un virsmas apstrādes precizitāte ir RA 0,2. Serdeņu sieniņu virsmas tiek izgatavotas saskaņā ar H9/F8 kvalitāti ar cieti hromēto pārklājumu biezumā no 24 līdz 48 mkm. Serdeņu virsmas raupjums līdz 0,16 Ra. Hidrauliskajos cilindros tiek izmantots pilns blīvju komplekts, kas ražots pazīstamās kompānijās. Cilindri tiek izgatavoti ar darba spiedienu līdz 32 Mpa. Uz šo dienu mūsu ražotnē iespējams izgatavot 262 hidraulisko cilindru tipus, mēs spējam izgatavot 4000 gab. hidrocilindrus mēnesī.

Uzņēmuma „Hidrolats" produkcija ir sertificēta saskaņā ar Starptautisko kvalitātes standarta sertifikātu ISO 9001:2000 un Krievijas atbilsrības sertifikātu.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetālapstrādes iekārtas un instrumenti Metāla konstrukcijas Kanalizācijas aku vāki (Aku vāki) Metāla izstrādājumi Hidrauliskās un pneimatiskās ierīces Hidrauliskie cilindri Čuguna lējumi Divpusēju hidraulisko cilindru ražošana Vienpusēju hidraulisko cilindru ražošana Čuguna sakausējumi Sūkņi, pumpji, ventiļi, vārsti Lējumi no pelēkā čuguna Zobratu sagataves Rezerves daļas kompresoriem Lodveida grafīta (kaļamā ķeta) un hromu saturoša čuguna sakausējumiem (Čuguna sakausējumi) Gūliju restes Aizbīdņu kapes Industriālie ārdi Dažādas detaļas agregātu būvei (Metāla izstrādājumi) Reduktoru un gultņu korpusi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 57457
Meklēšanas rezultātos parādīts : 171848


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Vānes māja, viesu māja
Vānes māja, viesu mājaVānes māja atrodas Tukuma novadā, Vānē. Apmēram 100km no Rīgas. Mājā iespējams izmitināt līdz 12 cilvēkiem. Pie mājas ir nesen izrakts dīķis, kurā varēs nopeldēties pēc pirts prieku vai baļļas baudīšanas.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Ungurmuiža, viesu māja
Ungurmuiža, viesu mājaUngurmuiža ir harmonisks 18. gadsimta koka ēku ansamblis, milzu ozolu ieskauts, tas ieņem nozīmīgu vietu Latvijas kultūras pieminekļu mantojumu vidū. To 1732. gadā cēlis barons fon Kampenhauzens kā savas dzimtas māju, un šobrīd Latvijā nav saglabājušās līdzīgas baroka koka celtnes, kuru iekštelpas ir tik bagātīgi izgreznotas ar sienu gleznojumiem. Mūsdienu ērtībām piemērota, tā būs kā radīta Jūsu atpūtai, svinībām un semināriem. Varēsiet baudīt muižas īpašo gaisotni, pastaigājoties pa parku zem milzu ozoliem vai dzerot tēju krāšņajā tējas paviljonā.
Mārcienas muiža, SPA viesnīca
Mārcienas muiža, SPA viesnīcaMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
Anemones, glempings
Anemones, glempingsGlampings Anemones ir jauna atpūtas vieta Plieņciemā 900m no jūras. Glempings atrodas priedēm apaugušā, apzaļumotā, ziedošā teritorijā. Blakus: pastaigu takas, kurās aug mellenes, brūklenes un sēnes. Glempings aprīkots ar virtuves zonu, kurā atradīsiet ledusskapi, traukus, indukcijas plītiņu, mikroviļņu krāsni, kafijas automātu. Namiņā ir duša, tualete, gaisa siltumsūknis (temperatūru var dzesēt vai uzsildīt), granulu kamīns.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Sutras Z/S, lauku māja
Sutras Z/S, lauku mājaZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
Rubīni, apartamenti
Rubīni, apartamentiBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
Visi banneri