Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Svētku pils, viesu nams

Svētku pils, viesu nams

Attekas, Vimbukrogs, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija, LV-2111
(+371) 20102255
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu nams Svētku Pils atrodas pie Ķekavas – 20 minūšu attālumā no Rīgas centra. Ierasties iespējams arī ar sabiedrisko transportu. Viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.

Viesu nama telpas ir piemērotas semināru, banketu, prezentāciju un citu korporatīvu pasākumu rīkošanai. Te ir 2 lielas zāles, neparasta sapulču telpa uz jumta, kā arī numuriņi nakšņošanai un plaša teritorija komandas saliedēšanas pasākumiem un atpūtai.

Pieejami 12 numuriņi, kuros atsevišķās gultās iespējams izguldīt līdz 40 dalībniekiem.

Viesu nama teritorijā atradīsiet peldvietu, trīs pirtis, no kurām viena ir peldošā, piknika galdus, plašu zaļo zonu, volejbola laukumu un laivas izbraucieniem pa Daugavu.

Jūsu rīcībā būs plaša bezmaksas autostāvvieta slēgtā teritorijā.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesu nami    Banketu zāles un telpas svinībām    Svinību mājas    Vietas kāzu svinībām    Bērnu ballītes    Telpas konferencēm un semināriem Pirtis Laivu noma, īre Naktsmītnes Atpūta pie dabas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 23562
Meklēšanas rezultātos parādīts : 443802


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineLētas aviobiļetes. Visi lidojumi. Visi galamērķi. Visas vietas. Ryanair, Wizz Air, Norwegian, airBaltic, Lufthansa, Aeroflot, Finnair, LOT, SAS, easyJet, Turkish Airlines...
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
EXI, mēbeles
EXI, mēbelesLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
Nordmen, veikals
Nordmen, veikalsEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
DEVI, siltumtehnika
DEVI, siltumtehnikaDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūra
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūraLATSIGN. Reklāma, digitālā druka, ploterdarbi, vides reklāma, sietspiede, mašīnu noformēšana.
Višķezers, atpūtas vieta
Višķezers, atpūtas vietaAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
Visi banneri