Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala

Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala

Dubultu prospekts 18, Jūrmala, Latvija, LV-2015
(+371) 20451451 - Zivju piegāde
(+371) 20401401 - Sushi piegāde
Juridiskais nosaukums : GRM Plus Sia
Reģistrācijas numurs : 40103267737
Juridiskā adrese : GRM Plus Sia
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Svaigu zivju un Sushi veikals / sushifish.lv Jūrmala.

Vienmēr svaigas zivis - zvejniekciemos kūpinātās zivis, zivju produkti, jūras veltes, delikateses un pašu gatavoti SUSHI!

Gatavojam izcilas kvalitātes Suši no svaigākajām zivīm - sushi ar lasi (philadelphia roll, phialadelphia lux, sakecheese maki, spicy ...), sushi ar tunci (Teka maki...), sushi ar tīģergarnelēm (Ebi roll, Ebi maki...), sushi ar ..... :)

Esat laipni gaidīti Sushi&Fish, Dubultu pr. 18, Jūrmala.

Ko mēs darām?

Tieši Jums piedāvājam vienmēr Svaigas Zivis, kūpinātas zivis un zivju produkti, jūras veltes, delikateses. Suši virtuve no svaigākajām izejvielām. Bezmaksas Sushi un zivju piegāde Jūrmalā (Lielupe, Bulduri, Majori, Dubulti, Jaundubulti, Pumpuri, Melluži, Asari, Vaivari, Kauguri, Sloka, Ķemeri ) un Jūrmalas apkārtnē (Bigauņciems, Lapmežciems, Ragaciems, Priežciems, Piņķi).

Kur iegūstam zivis?

Svaigas zivis tiek iepirktas un vestas regulāri no Latvijas zvejniekiem - zandarti, reņģes, sami, foreles, karpas, stores, līņi, brekši, līdakas, vimbas, raudas, asari, butes, mencas, grunduļi, salakas, vēdzeles, zuši, nēģi, sīgas, palijas, laši.

Tiek arī ievestas no dažādām valstīm piem. Norvēģija - augstākās kategorijas lasis, lašu ikri, Somija - viens no foreļu veidiem, atvēsināti foreļu ikri, taimiņš utt.

Piedāvājam uz vietas gatavotas svaigas zivju filejas - zandarta fileja, mencas fileja, līdakas fileja, sama fileja, laša fileja, foreles fileja un citu pieejamo zivju filejas. Tīrītas zivis.

Gardākie ceptie nēģi želejā, Carnikavas nēģi. Mazsālītas siļķes un siļku filejas eļļā. Bērzciema brētliņas, ķilavas. Rīgas Šprotes, Mencu aknas, utt.

Kūpinātās zivis tiek kūpinātas Ragaciemā un Lapmežciemā pēc labākajām tradīcijām - kūpinātas reņģes, kūpinātas karpas, kūpinātas butes, kūpinātas skumbrijas ar sieru, marinētiem dārzeņiem, ķiplokiem, kūpināti jūras asari, kūpināti zuši, "rojas delikatese", auksti kūpināts lasis, auksti kūpināta sviesta zivs utt.

Saldētās zivis un jūras veltes - Tīģergarneles, garneles, tīrītas garneles, mencas maltā gaļa, heks, skumbrija, filejas, panējumi utt.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSvaigu zivju un Sushi veikals / Sushifish Jūrmala (Jūras veltes, produkti) sushi Jurmala, Zivju Bode (Suši) Zivis, zivju produkti    Kūpinātas zivis    Svaigas zivis       Butes       Mencas       Līņi       Palija       Sami       Savvaļas laši       Varavīksnes foreles       Store (Vēži)       Vimbas       Zandarti Zivju piegāde    Suši piegāde    Suši, suši komplekti    Suši sastāvdaļas    Gunkan    Rolli    Nigiri    Suši mērces
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 27593
Meklēšanas rezultātos parādīts : 123145

Zemeņu krastiņi, lauku māja
Zemeņu krastiņi, lauku mājaZemeņu Krastiņi. Lauku māja Ilzas-Geraņimovas ezera krastā. Naktsmājas, pirts rituāls, peldvietas, makšķerēšana, inventāra noma.
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
Vuolake Hotelli, viesnīca
Vuolake Hotelli, viesnīcaVuolake - mājīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca ir 26 istabiņas, telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Sauna.
Sers, karnevāla tērpu noma
Sers, karnevāla tērpu nomaPlašā izvēlē piedāvājam karnevāla tērpus gan bērniem, gan pieaugušajiem (tērpi, kostīmi, maskas, tērpu atribūti, parūkas).
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSSaimniecība nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Norde metāls, SIA, metālapstrāde
Norde metāls, SIA, metālapstrādeNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Visi banneri