Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
AT grāmatvedība un audits, SIA

AT grāmatvedība un audits, SIA

Maskavas iela 450b, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 29266622
(+371) 67843700
(+371) 67843702
(+371) 67843703
 
VissPiedāvājumiVideoKarte
Apraksts

SIA “Audits un grāmatvedība AT” ir 100% Latvijas kapitāla audita un grāmatvedības pakalpojumu uzņēmums, kurš dibināts 2013.gadā. Uzņēmums galvenokārt pievērsies auditoru pakalpojumu sniegšanai dažādiem uzņēmumiem - gan vietējiem nelieliem uzņēmumiem, gan lielajiem un kopuzņēmumiem, kuriem nepieciešami Zvērinātu revidentu pakalpojumi, gan mātes uzņēmumiem, kuriem pieder saistītie un meitas uzņēmumi citās valstīs. Uzņēmums sniedz konsultācijas gan finansu, gan nodokļu jautājumos, gan konsultē grāmatvedības programmnodrošinājumā. Bez tam ir aktuāli noteikt uzņēmuma vērtību investoru piesaistes vai citos gadījumos, veikt uzņēmuma saimnieciski- finansiālās darbības analīzes u.c.

Sadarbību ar mūsu firmu izvēlas gan tādi uzņēmumi, kuriem grāmatvedības un uzskaites darbs ir labā līmenī, bet ir nepieciešams finansu pārskata audits, gan uzņēmumi, kuri tikko uzsākuši savu darbību un vēlas profesionālu palīdzību, gan arī tādi uzņēmumi, kam nepieciešamas kādas atsevišķas jomas iepriekš saskaņotas procedūras veikšana, savas saimnieciski- finansiālās darbības izpratne un analīze, gan iekšējs audits, lai pārliecinātos vai viss uzņēmumā ir kārtībā, kā arī uzņēmumi, kam gadījusies nepatīkama pieredze ar neprofesionāliem vai nekompetentiem darbiniekiem.

  • Zvērinātu revidentu pakalpojumi un audits
  • Uzņēmumu reģistrēšana
  • Uzņēmumu novērtējums
  • Grāmatvedības kārtošana un konsultācijas
  • Konsultācijas nodokļu likumdošanā
  • Grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas
  • Iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze
  • Uzņēmumu likvidācijas veikšana
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGrāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedība    Finansu, biznesa konsultācijas       Grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas       Grāmatvedības konsultācijas       Konsultācijas finanšu vadībā un nodokļu jautājumos    Uzņēmuma revīzīja, audits       Iekšējais audits    Uzņēmumu reģistrācija, dibināšana       Palīdzība uzņēmuma reģistrācijas procesā    Zvērinātu revidentu pakalpojumi    Uzņēmumu likvidācijas veikšana    Juridiskie pakalpojumi    Auditorpakalpojumi    Uzņēmuma novērtēšana    Finansiālās darbības analīze    Grāmatvedības kārtošana    Saimnieciski finansiālās darbības analīze
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 32424
Meklēšanas rezultātos parādīts : 309740

Jerevan, viesnīca
Jerevan, viesnīcaTrīs zvaigžņu viesnīca ar 24 vietām Erevāna atrodas netālu no pilsētas, skaistā mežu ielokā. Šī ir lieliska vieta atpūtai un jaukai laika pavadīšanai. Droša autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums, ugunskura vietas.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
Jaunpils pils, viduslaiku pils
Jaunpils pils, viduslaiku pilsJaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu.
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Intema, SIA
Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Visi banneri