Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Bīriņu Pils, viesnīca

Bīriņu Pils, viesnīca

Bīriņi, Vidrižu pagasts, Limbažu novads, Latvija, LV-4013
(+371) 29244927 - ( 371) 29416661
Juridiskais nosaukums : Saule Bīriņu Pils, SIA
Juridiskā adrese : Sējas novads, Murjāņi, “ Vīganti 1”
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Bīriņu pils celta Augusta fon Pistolkorsa laikā 1860.g. pēc arhitekta F.V. Heses projekta. Tā ir visiespaidīgākā pusloka stila celtne Latvijas piļu arhitektūrā. "Nama kopējais arhitektoniskais risinājums attiecināms uz neogotiku, taču logailas- kuru pusapļa pārsedzēm ir ievērojama nozīme pils kopējā tēlā - raksturīgas t.s. pusloka stilam. Tādējādi Bīriņu pili no stilistiskā viedokļa var vērtēt kā savdabīgu divu virzienu apvienojumu. Tā izpelnījusies arī laikabiedru atzinību un mūsdienās uzskatāma par neordināras arhitektoniskās domāšanas paraugu ." Ēkai bijis bagātīgs dekors – skulptūras, ciļņi, kas zuduši I pasaules kara laikā. Pilī saglabājusies neorenesanses interjera apdare – ieejas plašais vestibils ar divpusējām koka kāpnēm, ēdamzāle ar kasetētiem koka griestiem un glazēto podiņu krāsnīm u.c. 1993. gadā Pili sāk nomāt un vēlāk iegūst īpašumā Jānis Vimba. Viņš bija radošs un drosmīgs cilvēks, kurš atgrieza pilij jaunu dzīvību. Pirmie saglābšanas un sakopšanas darbi, pirmās idejas par apsaimniekošanu un uzturēšanu, pirmās viesības Bīriņu Pilī. Šodien Pilī notiek banketi, kāzas, viesības, semināri, ekskursijas, darbojas viesnīca, restorāns un pirtis.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTūrisma apskates objekti Naktsmītnes Skatīt vairākPilis Skatīt vairāk   divvietīgs numurs (2-vietīgi numuri)no 60 € Skatīt vairāk   Torņa Lukss (2-vietīgi numuri)no 200 € Skatīt vairāk   Ģimenes numurs (4-vietīgi numuri)no 100 € Skatīt vairākViesnīcas Skatīt vairāk   Lukss Dārznieka mājā (Luksa numuri)no 125 € Skatīt vairāk   Ģimenes numurs (4-vietīgi numuri)no 100 € Skatīt vairāk   divvietīgs numurs (2-vietīgi numuri)no 75 € Skatīt vairākPils pirtis (Pirtis) Skatīt vairāk   Baseinino 16 € Skatīt vairāk   Tvaika pirtsno 12 € Skatīt vairākPasākumu organizēšana Skatīt vairāk   Vietas kāzu svinībām Telpas konferencēm un semināriem Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākDzirnavu krodziņš (Krogi) Skatīt vairāk   Pirtis Skatīt vairākRestorāni Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Parki Skatīt vairākIzjādes ar zirgiemno 4 € Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 110412
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1891847

Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Stieress, kempings
Stieress, kempingsKempings Stieress piedāvā 4 vietīgus un 2 vietīgus numuriņus, telšu vietas. Kempingā arī iespējams ieturēt sātīgu maltīti kafejnīcā. Labiekārtotas dušas un tualetes, 400 m - jūra.
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Dimzas, stādaudzētava
Dimzas, stādaudzētavaStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
Lielanteni, kokapstrāde
Lielanteni, kokapstrādeBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsViesu nams Tauriņi. Mājīgi numuriņi, pirts, SPA. Aktīvā atpūta: teniss, basketbols, volejbols, batuts bērniem, biljards.
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētava
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētavaĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Visi banneri