Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Debesu bļoda, viesu nams

Debesu bļoda, viesu nams

Brahmaņi, Ogresgala pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5041
(+371) 29557172
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Svinību zāle ir pietiekami liela, lai ballētos arī 140-150 personas, bet ērti jūtās arī mazākas kompānijas  . Semināri un apmācības, kāzas, dzimšanas dienas un vārda dienas viesības,dažādu citu svētku svinības, vasarā sporta spēles. Sporta laukumi, dīķis ( tikai peldēšanai), kas ziemā piemērots arī slidošanai un slēpošanai, āra SPA vanna. Plaša terase uz jumta. 15 atsevišķas istabas izmitināšanai līdz 100 personām ar papildus vietām. Ir istaba jaunlaulātajiem. Piedāvājam svētku galdu klāšanu. 

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBanketu zāles un telpas svinībām Vietas kāzu svinībām Galdu klāšana Jumta terases Skatīt vairākSporta spēļu laukumi Naktsmītnes Skatīt vairākViesu mājas Viesu namilīdz 924.87 € Pirtis Skatīt vairākSPA vanna brīvā dabā (SPA hidromasāžas baseini) Atpūta pie dabas Skatīt vairākAtpūtas zona Skatīt vairākPeldvietas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 285366
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1264329

Bieriņi, lauku māja
Bieriņi, lauku mājaLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
Embūtes muiža, viesu māja
Embūtes muiža, viesu mājaNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
SPA Estonia, SPA viesnīca
SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Pa Laimes Taku, pansija
Pa Laimes Taku, pansijaPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Indāni, lauku māja
Indāni, lauku mājaLauku māja, pirts, lauku saimniecība (bioloģiskā lauksaimniecība). Izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa lauku saimniecību. Seno darbarīku kolekcijas.
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTūrisma ziņu portāls Eiropa.lv: tūrisma ziņas, eKatalogs, semināri, apmācības, konsultācijas, vēstkopas, CV online.
Visi banneri