Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss

Juku dzirnavas, atpūtas komplekss

Juku dzirnavas, Šķēdes pagasts, Saldus novads, Latvija, LV-3875
(+371) 28666600
Juridiskais nosaukums : Juku īpašums, SIA
Reģistrācijas numurs : 40203262755
Juridiskā adrese : "Juku dzirnavas", Šķēdes pagasts, Saldus novads, LV-3875
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Juku Dzirnavas – ir viens no plašākajiem atpūtas kompleksiem Latvijā: vienlaikus šeit var izmitināt nakšņošanai 156 viesus.

Juku Dzirnavas, kas ir izveidots senu dzirnavu teritorijā, piedāvā daudz dažādu iespēju gan atpūtai vienatnē, gan arī piesātinātai atpūtai. Kristāltīrs gaiss, skaista daba, vistīrākais meža ezers, pastaigu takas un savvaļas briežu dārzs – tas viss iedvesmo viesus un rada neviltotu miera atmosfēru.

Juku Dzirnavas teritorijā jūs viesmīlīgi sagaida:
• Viesu Māja ar 22 pilnīgi iekārtotiem numuriem
• Medību Namiņš ar 7 atsevišķām istabām
• Ģimenes Apartamenti
• Vienpadsmit koka vasaras mājiņas ar visām ērtībām

Kompleksa viesiem pieejamas daudz dažādas izklaides: sporta laukumi, bērnu rotaļu zonas, mājīgas vasaras lapenes, pirts, somu sauna, zvejošanas piederumi, bābekjū iekārtas un daudz kas cits.

Četrdesmit minūšu braucienā no Juku Dzirnavas ir sena pilsēta Kuldīga, Riežupes sāls alas un viduslaiku pils – Jaunpils.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk   Kempingi Skatīt vairākAtpūtas bāzes, centri, kompleksi Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairākVieta pasākumu organizēšanai Skatīt vairāk   Vieta sporta pasākumiem Skatīt vairāk   Vietas kāzu svinībām Skatīt vairāk   Telpas konferencēm un semināriem Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākAtpūta pie ūdens Skatīt vairākPiknika vietas Skatīt vairākLaivu noma, īre Skatīt vairākMakšķerēšana Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 82086
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1270475


Bucefāls, krodziņš
Bucefāls, krodziņšKrodziņa Bucefāls - telpas banketiem, galdu klāšana, karstais galds un aukstais galds. Viesu nams, pirts, baseins.
Saullēkti ozolos, viesu nams
Saullēkti ozolos, viesu namsViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtAuduma autiņi un autiņbiksītes zīdaiņiem un bērniem. Izšūšanas pakalpojumi. Personalizēti izšuvumi uz dažādiem auduma izstrādājumiem - krekliem, maisiņiem, cepurītēm, dvieļiem, priekšautiem utt. Firmas logo izšūšana. Izšuvumi personalizētām dāvanām kāzām, kristībām, ziemassvētkiem, visa veida svinībām utt.
Ziedu Dīva, ziedu studija
Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
Granitops
GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Visi banneri