Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kunči, viesu nams

Kunči, viesu nams

Gala Kunci, Kunči, Priekuļu pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4126
(+371) 26414789 - ( 371) 29420832
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Viesību nams „Kunči” piedāvā:

* paviljonu- estrādi, ko iecienījuši kāzu svinētāji, jo tajā pietiek vietas gan 80 viesiem, gan jautrām dejām;
* divas kamīnzāles (45/35) dažādu pasākumu un svinību rīkošanai;
* ar malku kurināmas pirtiņas;
* nakšņotājiem - istabiņas (līdz 32. vietām + 38 papildvietas);
* kublu, kurā ūdens tiek uzsildīts līdz 40C, kas ir lieliska temperatūra, lai to varētu baudīt virs klajas debess, kad laukā ir auksts;
* „Vigvamu” - nojumi, kurā varat sarīkot pikniku, uzcept gaļu vai uzvārīt zivju zupu;
* sporta laukumus (volejbola, futbola);
* teritorijā ir 2 dīķi, ar peldvietu. Uz viena no dīķiem atrodas saliņa ar romantisku nojumīti;
* galdu klāšanu.

Būsiet laipni gaidīti viesību namā "Kunči"!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Pirtis Skatīt vairāk   Viesu nami~ 400 € Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Peldvietas Skatīt vairāk   Laivu noma, īre Skatīt vairākAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Biljards    Volejbola laukumi Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Bērnu rotaļu laukumi Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairākPasākumu organizēšana Skatīt vairākBrīvdabas estrādes Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 140974
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1359436

Jaunpils pils, viduslaiku pils
Jaunpils pils, viduslaiku pilsJaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu.
Zāģeri, viesu nams
Zāģeri, viesu namsBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantas izstāžu zāles, kurās atrodas metāla mākslas skulptūras un mēbeles, kas veidotas no auto un moto detaļām. Tā ir vieta, kurā apvienojas galerija, dizaina mēbeles un gleznas.
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsViesu nams Tauriņi. Mājīgi numuriņi, pirts, SPA. Aktīvā atpūta: teniss, basketbols, volejbols, batuts bērniem, biljards.
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecība
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecībaBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Mītava, atpūtas kuģis
Mītava, atpūtas kuģisPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Edīte Začeste, tekstila dizainere
Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
DUNENSE, ādas aksesuāri
DUNENSE, ādas aksesuāriRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Visi banneri