Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lejasmalas, atpūtas komplekss

Lejasmalas, atpūtas komplekss

Lejasmalas, Šķipi, Aulejas pagasts, Krāslavas novads, Latvija, LV-5681
(+371) 29139680
Juridiskais nosaukums : Z/s LIEPAS
Reģistrācijas numurs : 41501009582
Juridiskā adrese : Krāslavas novads, Aulejas pagasts, Šķipi
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Brīnišķīga vieta kāzu svinību, semināru, jubileju, banketu un sporta spēļu rīkošanai vai mierpilnas atpūtas baudīšanai. Viesu nami ‘’Pingvīns’’ un ‘’Mazais ronis’’ katrs piedāvā plašas telpas līdz 120 personām un nodrišina 70 gultas vietas labiekārtotās istabiņās un numuros. Iespējama klusa, romantiska atpūta brīvdienu namiņā kādā no teritorijā esošajam salām vai brīvdienu namiņā pie upes. Piedāvajam ēdināšanas pakalpojumus, laivu nomu un telts vietas, kā arī iespēju pasūtīt pirti.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas bāzes, centri, kompleksi Naktsmītnes    Viesu mājas Skatīt vairāk   Brīvdienu mājas       "Annas salas māja" (Brīvdienu mājas) Skatīt vairāk      "Artūra salas māja" (Brīvdienu mājas) Skatīt vairāk      "Upes māja" (Brīvdienu mājas) Skatīt vairākPludmales pirts (Pirtis) Skatīt vairākPingvīniņš (Pirtis) Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Banketu zāles un telpas svinībām Kāzu svinību organizēšana Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Telšu vietas    Piknika vietas    Izbraucieni ar laivām Skatīt vairāk   Atpūta pie Leja ezera (Atpūta pie ūdens) Laivu noma, īre Ēdināšanas pakalpojumi Galdu klāšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 259929
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1595281

Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Hidrolats, SIA, metālapstrāde
Hidrolats, SIA, metālapstrādeRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Burtakas, atpūtas komplekss
Burtakas, atpūtas komplekssVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
Ziepju virtuve
Ziepju virtuvePiedāvājam : ziepju masas, bāzes šampūnam, dušas želejai un matu balzamam, krāsvielas, perlamutri (mikas), gliteri (spīdumi), pārtikas aromātus, ēteriskās eļļas, smaržvielas, bāzes eļļas un sviestus, ziepju formas, instrumentus ziepju veidošanai un iepakošanai.
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS ir moderns kūrorts, kas sastāv no trim korpusiem. Tas atrodas Kuršu jūras līča krastā, Neringā. Vien- un divistabu aparatmenti.
Villa Vanilla, viesnīca
Villa Vanilla, viesnīcaViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
Visi banneri