Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledža

Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledža

Jāņa Asara iela 5, Rīga, Latvija, LV-1009
(+371) 80205805
(+371) 67276591
Juridiskais nosaukums : Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledža
Reģistrācijas numurs : 90000809720
Juridiskā adrese : Jāņa Asara iela 5, Rīga, LV-1009
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

RSU Sarkanā Krusta medicīnas koledža - mūsdienīga, stabila un pieprasīta - šodien un rīt!

Misija

Koledžas misija ir sagatavot augstas kvalitātes speciālistus veselības aprūpes jomā, lai studiju laikā iegūtās zināšanas, prasmes un attieksmes būtu atbilstošas ES prasībām un Sarkanā Krusta pamatprincipiem, kā arī tās veidotu stabilu pamatu mūžizglītībai un attīstītu pētniecisko darbību.

Vīzija

Koledžas vīzija ir mūsdienīga, prestiža un atpazīstama izglītības institūcija veselības aprūpes un sociālās labklājības jomā Latvijā un Eiropā.

Attīstības mērķi

Koledžas attīstības mērķi balstās uz vīziju, misiju un attīstības pamatelementiem – cilvēki, kvalitāte, ilgtspēja.

Mēs piedāvājam:

  • Kvalitatīvu medicīnas izglītību, augsti kvalificētus docētājus un modernu studiju vidi
  • Vairāk nekā 200 valsts apmaksātas budžeta vietas
  • Stipendiju: vienreizēju vai ikmēneša
  • Praksi veselības aprūpes iestādēs Latvijā un ārzemēs (Erasmus / Nordplus programmu ietvaros)
  • Iespēju pārstāvēt koledžas studentu intereses, realizēt idejas un organizēt pasākumus, iesaistoties Studentu Pašpārvaldē

Studiju un mācību programmas:

  • PIRMĀ LĪMEŅA PROFESIONĀLĀS AUGSTĀKĀS IZGLĪTĪBAS STUDIJU PROGRAMMAS:

Ārstniecība (ārsta palīgs)

Ārstniecība (neatliekamās medicīnas ārsta palīgs)

Ārstnieciskā masāža (masieris)

Farmācija (farmaceita asistents)

  • ARODZIGLĪTĪBAS PROGRAMMA:

Māszinības (māsas palīgs)

  • PROFESIONĀLĀS VIDĒJĀS IZGLĪTĪBAS PROGRAMMA:

Zobārstniecība (zobārsta asistents)

Uzņemšana 2023./2024. akadēmiskajam gadam sāksies:

  • elektroniski www.rcmc.lv no 2022. gada 1. jūnija
  • klātienē J.Asara ielā 5 no 12. jūlija
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresProfesionālā izglītība Pirmā līmeņa profesionālā augstākā izglītība    Ārstniecība       kvalifikācija - Ārsta palīgs Skatīt vairāk      kvalifikācija - Neatliekamās medicīnas ārsta palīgs Skatīt vairāk   Ārstnieciskā masāža       Kvalifikācija – masieris Skatīt vairāk   Farmācija       Kvalifikācija – farmaceita asistents Skatīt vairākArodizglītība    Arodizglītības programma "Māszinības"       Kvalifikācija – māsas palīgs Skatīt vairākProfesionālā vidējā izglītība    Zobārstniecība       Kvalifikācija – zobārsta asistents Skatīt vairākTālākizglītība Erasmus+ (Izglītības apmaiņas programmas)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 20250
Meklēšanas rezultātos parādīts : 125509

Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Jolanta, viesnīca
Jolanta, viesnīcaAtpūtas centrs Jolanta, Alūksnē, piedāvā komfortablus un ērtus viesnīcas numuriņus Alūksnes viesiem. Sauna, baseins, banketu zāle. Draudzīgas cenas.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Žagarkalns, kempings
Žagarkalns, kempingsKempings un laivu bāze Žagarkalns. Atpūtas pasākumi kolektīviem, izbraucieni ar laivām pa upi. Piknika vietas, laivu, velosipēdu, telšu noma.
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumiMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Visi banneri