Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Pirts skola, SIA, pirts

Pirts skola, SIA, pirts

Jāņa Asara iela 5 - 133, Rīga, Latvija, LV-1009
(+371) 26335578 - Nauris Zutis, Pirts skolas vadītājs
www.pirtsskola.lv - oficiālā Pirts Skolas mājas lapa
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Pirts Skola ir licencēta un akreditēta izglītības iestāde, kas piedāvā apgūt teorētiskās zināšanas par pirtnieka darba specifiku, ētiku un pirts darba organizāciju.

Pirts Skolā tiek veikta divu līmeņu profesionālā tālākizglītība:

* Pirtnieks, mācību ilgums 12 mēneši iegūstot pamata zināšanas un iemaņas darbam pirtī (otrais profesionālas līmenis).

* Pirts meistars, mācību ilgums 18 mēneši, iegūstot padziļinātas zināšanas un iemaņas darbam dziednieciskajā pirtī (trešais profesionālaos līmenis).
Mācību noslēgumā tiek izsniegts valsts apstiprināts, starptautiski atzīts dokuments – apliecība par profesionālo izglītību.

Mācības Pirts Skolā sevī ietver sekojošu tēmu apguvi:
Pirts mācība (teorija un praktiskās nodarbības pirtī)
* Tiek sniegtas zināšanas par pirtnieka darba specifiku, ētiku, apgūta pirts darba organizācija, ieskats pirts prakses vēsturē. Tiek apgūtas pirtnieku darbībai nepieciešamās prasmes un iemaņas.
* Mācība par ārstniecības augiem, kurā tiek iegūta prasme tos klasificēt, apgūta plašā ārstniecības augu klāsta pielietošana pirts procedūrās. Prasme sagatavot, glabāt un kombinēt ārstniecības augus. Zināšanas un praktiskās iemaņas pirts slotu sagatavošanā un uzglabāšanā.
* Skaistumkopšanas procedūras pirtīs. Zināšanas un prakse pirtī veikt sejas, ķermeņa un matu kopšanu. Zināšanas, kā pielietot pirtnieka darbā dažādus skaistumkopšanas līdzekļus un aromātus.
* Pirts un SPA procedūras, to veikšanas paņēmieni. Pirtnieku darbībai nepieciešamās prasmes un iemaņas pirts un SPA procedūrās.
* Zināšanas par pēršanas pirtī principiem, paņēmieniem, tiek sniegtas pirtnieku darbībai nepieciešamās prasmes un praktiskās iemaņas pēršanā pirtī.
* Zināšanas pirts būvniecības pamatprincipos, pirts novietošana zemes gabalā, priekšstats par izpildes darbu tehnoloģiju, nepieciešamajiem resursiem, pirts telpu aprīkošana un iekārtošana.

Cilvēka anatomija, fizioloģija, higiēna, pirmās palīdzības sniegšana.

* Zināšanas cilvēka anatomiskā uzbūvē un ķermeņa fizioloģiskajiem procesiem pirts procedūru laikā.
* Pirmās palīdzības sniegšanas iemaņas.
* Izpratne par higiēnas galveno uzdevumu- ekoloģisko problēmu risināšanu, lai novērstu vides piesārņojumu, saglabātu cilvēku veselību, darba spējas un pagarinātu mūža ilgumu. Nepieciešamo higiēnas iemaņu apgūšana.
* Zināšanas par pirtnieka un klienta anatomiskajiem un fizioloģiskajiem procesiem pirts procedūru laikā. Prast sevi uzturēt teicamā fiziskā stāvoklī.

Darba drošība, darba aizsardzība un apkārtējā vide.
* Zināšanas darba drošības jautājumos, prasme tās pielietot savā darba vietā, pirts darbības organizēšana, uzņēmējdarbības īpatnības un likumdošanas prasības.
* Vides faktoru ietekme uz cilvēka veselību un sadzīvi. Zemes ģeoloģija, izpratne par dažādiem starojumu veidiem un demogrāfiskā informācija Latvijā un pasaulē.
* Zināšanas par āderu ietekmi uz vidi un cilvēka veselību, āderu noteikšanas paņēmieni.

Profesionālā saskarsmes kultūra, ievads cilvēka psiholoģijā.
* Komunikācija ar klientiem, māka prast prognozēt viņu uzvedību, radīt komfortablu komunikācijas procesu un klienta apmierinātību ar sniegto pakalpojumu.

Ievads filozofiskajā pasaules uztverē.
* Filozofiskais priekšstats par pasaules vēsturi un tās uzbūvi. Prasme pielietot tās pēc nepieciešamības komunikācijas vešanā ar klientiem.
* Astroloģijas pamatprincipi un horoskopa interpretācija.
* Astroloģiskās medicīnas pamatprincipi. Individualitāte, dziedniecība, partnerība

Kvalifikācijas prakse.
* Profesionālajai darbībai iegūto zināšanu un prasmju pilnveidošana un nostiprināšana, iepazīšanās ar pirts darba vidi, praktizēšana pirtī.

Pirts Skolā profesiju ieguvušo pirtnieku pakalpojumi:

Līdztekus mācībām, Pirts skola piedāvā iespēju izbaudīt latviskās pirts procedūru, lai atgūtu spēkus, atjaunotu enerģiju un atpūstos.
Pirts procedūrai iespējams pieteikties sazinoties ar Pirts skolu, vai arī uzdāvināt šādu iespēju draugam, paziņam vai kolēģim. Pirts skola piedāvā iegādāties Bērza un Pīlādža dāvanu kartes, attiecīgi 30 un 50 latu vērtībā, lai dāvanas saņēmējs varētu izbaudīt patiesu pirts sniegtu labsajūtu.

Tāpat arī ir iespējams iegādāties Ozola dāvanu kartes - mācībām Pirts skolā, tās var izmantot apmeklējot seminārus, lekcijas un meistarklases.

Vienmēr mīļi gaidīti!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKursi, Semināri, Apmācība, Lekcijas Skatīt vairākMācības Pirts skolas    Pasākumi un semināri pirtniekiem un pirts cienītājiem Skatīt vairāk   Pirtnieki, pirts meistari dāvana (Pirtnieku pakalpojumi)42.69 - 71.14 € Skatīt vairākSkaistumkopšana Ārstniecības augi Fito preparāti Pirtslietas Dāvanas    Dāvanu kartes Pirtis, pirts būvniecība pirtnieka pakalpojumi, rituāli pirtī (Pirts krāsnis)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 44819
Meklēšanas rezultātos parādīts : 569013

Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
Meļķerti, viesu nams
Meļķerti, viesu namsViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
Tavs Draugs, zoosalons
Tavs Draugs, zoosalonsUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Evergreen, akmens apstrāde
Evergreen, akmens apstrādeAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakseNetradicionālā medicīna, Reiki terapija, Reiki apļi, Reiki apmācība, Ajūrvēda, Ajūrvēdas masāžas, Veselības atjaunošana garīgajā un fiziskajā līmenī, Blokāžu likvidēšana visos ķermeņa līmeņos, Greiza iegurņa korekcija, Muguras taisnošana
Zemeņu krastiņi, lauku māja
Zemeņu krastiņi, lauku mājaZemeņu Krastiņi. Lauku māja Ilzas-Geraņimovas ezera krastā. Naktsmājas, pirts rituāls, peldvietas, makšķerēšana, inventāra noma.
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Visi banneri