Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala, Latvija, LV-2010
(+371) 25448404
(+371) 67752507
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

LATVIJAS UNIVERSITĀTES P. STRADIŅA MEDICĪNAS KOLEDŽA

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža darbību uzsāka 1939. gadā kā Žēlsirdīgo māsu un pirmās šķiras mācītu sanitāru skola, kura darbojās Rīgas pilsētas 2. slimnīcā (tagad – Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca), un, ko dibināja profesors Pauls Stradiņš – ķirurgs un veselības aprūpes organizētājs. Kopš 1989. gada ar cieņu un lepnumu tiek nests dibinātāja vārds. 1999. gadā koledža no Rīgas tiek pārcelta uz Bulduriem, Jūrmalā. No 2009. gada izglītības iestāde darbojas kā Latvijas Universitātes aģentūra "Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža" (LU PSK).

LU PSK darbības pamatuzdevums ir nodrošināt studējošiem iespēju iegūt kvalitatīvu pirmā līmeņa profesionālo augstāko izglītību veselības aprūpes un sociālās labklājības nozares pilna laika klātienes studiju programmās: "Ārstniecība", "Estētiskā kosmetoloģija", "Ārstnieciskā masāža", "Biomedicīnas laborants", "Radiologa asistents", "Podoloģija", "Sociālā aprūpe", "Sociālā rehabilitācija", tā darba tirgum sagatavojot kvalificētus un konkurētspējīgus veselības un sociālās aprūpes speciālistus.


2007. gadā Latgales reģionā tika atvērta LU PSK Rēzeknes filiāle, kas nodrošina studiju vietu un prakses iespējas tuvāk studējošo dzīvesvietai.

Ik studiju gadu tiek veikts ieguldījums koledžas materiāli tehniskās bāzes un infrastruktūras attīstībā, tā uzturot mūsdienu prasībām atbilstošu studiju vidi. Studiju process tiek organizēts profesionāli aprīkotās laboratorijās, pirmsklīnikas un praktisko apmācību simulāciju kabinetos.

Koledža ir ieguvusi Erasmus Augstākās izglītības hartu (ECHE) un īsteno mācību mobilitātes studentiem un personālam ERASMUS+ programmas ietvaros. Ir izveidota veiksmīga sadarbība ar veselības un sociālās aprūpes iestādēm un institūcijām, augstskolām un uzņēmumiem gan Latvijā, gan Eiropā.

Vienlaikus ar pamatstudijām koledža īsteno profesionālās pilnveides izglītības programmas un tālākizglītības programmas veselības un sociālās aprūpes speciālistu kvalifikācijas uzturēšanai.


LU PSK studējošajiem studiju laikā ir iespēja:

  • apgūt prasmes un iegūt zināšanas profesionāli aprīkotos kabinetos, kuru aprīkojums līdzvērtīgs ikdienas darba videi veselības un sociālās aprūpes iestādēs, skaistumkopšanas nozares institūcijās;
  • iesaistīties pētniecības procesā, veicot pētījumus docētāju vadībā;
  • piedalīties programmā ERASMUS+, gūstot pieredzi gan profesionālajā, gan personīgajā izaugsmē;
  • darboties koledžas Studējošo pašpārvaldē, īstenojot dažādas aktivitātes;
  • pieteikties stipendijām atbilstoši MK 24.08.2004. noteikumiem Nr. 740;
  • pieteikties studiju un studējošo kredītam;
  • pretendēt uz vietu labiekārtotā dienesta viesnīcā.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAugstākā izglītība Skatīt vairākPirmā līmeņa profesionālā augstākā izglītība Skatīt vairāk   Ārstniecība Skatīt vairāk      kvalifikācija - Ārsta palīgs Skatīt vairāk   Estētiskā kosmetoloģija Skatīt vairāk      Kvalifikācija – Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā Skatīt vairāk   Ārstnieciskā masāža Skatīt vairāk      Kvalifikācija – masieris Skatīt vairāk   Biomedicīnas laborants Skatīt vairāk      Kvalifikācija – Biomedicīnas laborants Skatīt vairāk   Radiologa asistents Skatīt vairāk      Kvalifikācija – Radiologa asistents Skatīt vairāk   Podoloģija Skatīt vairāk      Kvalifikācija – Podologs Skatīt vairāk   Sociālā aprūpe Skatīt vairāk      Kvalifikācija - Sociālais aprūpētājs Skatīt vairāk   Sociālā rehabilitācija Skatīt vairāk      Kvalifikācija - Sociālais rehabilitētājs Skatīt vairākKoledžas Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 19397
Meklēšanas rezultātos parādīts : 111368


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Energetikas, veselības un atpūtas centrs
Energetikas, veselības un atpūtas centrsEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Pils, viesu nams un kafejnīca
Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Pirts Asni, pirts
Pirts Asni, pirtsPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis LatvijāŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
Tavs Draugs, zoosalons
Tavs Draugs, zoosalonsUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Visi banneri