Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala, Latvija, LV-2010
(+371) 25448404
(+371) 67752507
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

LATVIJAS UNIVERSITĀTES P. STRADIŅA MEDICĪNAS KOLEDŽA

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža darbību uzsāka 1939. gadā kā Žēlsirdīgo māsu un pirmās šķiras mācītu sanitāru skola, kura darbojās Rīgas pilsētas 2. slimnīcā (tagad – Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca), un, ko dibināja profesors Pauls Stradiņš – ķirurgs un veselības aprūpes organizētājs. Kopš 1989. gada ar cieņu un lepnumu tiek nests dibinātāja vārds. 1999. gadā koledža no Rīgas tiek pārcelta uz Bulduriem, Jūrmalā. No 2009. gada izglītības iestāde darbojas kā Latvijas Universitātes aģentūra "Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža" (LU PSK).

LU PSK darbības pamatuzdevums ir nodrošināt studējošiem iespēju iegūt kvalitatīvu pirmā līmeņa profesionālo augstāko izglītību veselības aprūpes un sociālās labklājības nozares pilna laika klātienes studiju programmās: "Ārstniecība", "Estētiskā kosmetoloģija", "Ārstnieciskā masāža", "Biomedicīnas laborants", "Radiologa asistents", "Podoloģija", "Sociālā aprūpe", "Sociālā rehabilitācija", tā darba tirgum sagatavojot kvalificētus un konkurētspējīgus veselības un sociālās aprūpes speciālistus.


2007. gadā Latgales reģionā tika atvērta LU PSK Rēzeknes filiāle, kas nodrošina studiju vietu un prakses iespējas tuvāk studējošo dzīvesvietai.

Ik studiju gadu tiek veikts ieguldījums koledžas materiāli tehniskās bāzes un infrastruktūras attīstībā, tā uzturot mūsdienu prasībām atbilstošu studiju vidi. Studiju process tiek organizēts profesionāli aprīkotās laboratorijās, pirmsklīnikas un praktisko apmācību simulāciju kabinetos.

Koledža ir ieguvusi Erasmus Augstākās izglītības hartu (ECHE) un īsteno mācību mobilitātes studentiem un personālam ERASMUS+ programmas ietvaros. Ir izveidota veiksmīga sadarbība ar veselības un sociālās aprūpes iestādēm un institūcijām, augstskolām un uzņēmumiem gan Latvijā, gan Eiropā.

Vienlaikus ar pamatstudijām koledža īsteno profesionālās pilnveides izglītības programmas un tālākizglītības programmas veselības un sociālās aprūpes speciālistu kvalifikācijas uzturēšanai.


LU PSK studējošajiem studiju laikā ir iespēja:

  • apgūt prasmes un iegūt zināšanas profesionāli aprīkotos kabinetos, kuru aprīkojums līdzvērtīgs ikdienas darba videi veselības un sociālās aprūpes iestādēs, skaistumkopšanas nozares institūcijās;
  • iesaistīties pētniecības procesā, veicot pētījumus docētāju vadībā;
  • piedalīties programmā ERASMUS+, gūstot pieredzi gan profesionālajā, gan personīgajā izaugsmē;
  • darboties koledžas Studējošo pašpārvaldē, īstenojot dažādas aktivitātes;
  • pieteikties stipendijām atbilstoši MK 24.08.2004. noteikumiem Nr. 740;
  • pieteikties studiju un studējošo kredītam;
  • pretendēt uz vietu labiekārtotā dienesta viesnīcā.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAugstākā izglītība Skatīt vairākPirmā līmeņa profesionālā augstākā izglītība Skatīt vairāk   Ārstniecība Skatīt vairāk      kvalifikācija - Ārsta palīgs Skatīt vairāk   Estētiskā kosmetoloģija Skatīt vairāk      Kvalifikācija – Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā Skatīt vairāk   Ārstnieciskā masāža Skatīt vairāk      Kvalifikācija – masieris Skatīt vairāk   Biomedicīnas laborants Skatīt vairāk      Kvalifikācija – Biomedicīnas laborants Skatīt vairāk   Radiologa asistents Skatīt vairāk      Kvalifikācija – Radiologa asistents Skatīt vairāk   Podoloģija Skatīt vairāk      Kvalifikācija – Podologs Skatīt vairāk   Sociālā aprūpe Skatīt vairāk      Kvalifikācija - Sociālais aprūpētājs Skatīt vairāk   Sociālā rehabilitācija Skatīt vairāk      Kvalifikācija - Sociālais rehabilitētājs Skatīt vairākKoledžas Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 19223
Meklēšanas rezultātos parādīts : 109787

Zāģeri, viesu nams
Zāģeri, viesu namsBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaZobārstniecības pakalpojumi. Bērnu zobārstniecība. Stomatoloģija. Zobu mākslinieciskā restaurācija. Zobu protezēšana.
Jaunarāji, kempings
Jaunarāji, kempingsAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
Vīcežu muiža, atpūtas komplekss
Vīcežu muiža, atpūtas komplekssVīcežu muiža, atpūtas komplekss. Dažādu pasākumu un svētku organizēšana, atrakcijas , atpūta pie dabas.
Photon L Baltic, apgaismes tehnika
Photon L Baltic, apgaismes tehnikaVisdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu.
MS Real, SIA
MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Dubultmuiža, viesu nams
Dubultmuiža, viesu namsViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
Vuolake Hotelli, viesnīca
Vuolake Hotelli, viesnīcaVuolake - mājīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca ir 26 istabiņas, telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Sauna.
Visi banneri