Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Viesu nams

Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"

Imantas, Labrags, Jūrkalnes pagasts, Ventspils novads, Latvija, LV-3626
(+371) 29479335
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Viesu nams Imantas ir vieta pavisam netālu no iespaidīgā Jūrkalnes stāvkrasta.

Viesu nams atrodās vecās Labraga muižas teritorijā, Rīvas upes ielejas stāvajā krastā.

Varēsiet izbaudīt veco muižas koku varenību, senatnes auru un skaistās putnu dziesmas.

Jūsu ērtībām piedāvājam divstāvu ēku ar restorānu, bāru, biljarda zāli, pirti ar kublu un lapeni ar kamīnu.

Restorāns Labrags ir vieta Jūrkalnes stāvkrastā, kur visa gada garumā, iespējams pilnvērtīgi atvilkt elpu no ikdienas steigas.

Nesteidzīgi malkot gardu kafiju, vai nobaudīt lielisku vīnu.

Esam parūpējušies arī par plašu ēdienkarti, kura apmierinās praktiski jebkura apmeklētāja garšas kārpiņas.

Restorāna darba laiks:

Ceturtdiena 09:00 – 17:00
Piektdiena 12:00 – 20:00
Sestdiena 12:00 – 20:00
Svētdiena 12:00 – 19:00

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresRestorāns "Labrags" (Restorāni) Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri Skatīt vairāk      3-vietīgi numuri Skatīt vairāk      4-vietīgi numuri Skatīt vairāk      LUX numurs (Luksa numuri) Skatīt vairāk      Kafejnīca- Restorāns (Banketu zāles un telpas svinībām) Skatīt vairākKempings "Sīļi" (Kempingi) Skatīt vairāk   Kempingi pie jūras Skatīt vairāk   Divvietīga kotedža (2-vietīgas mājiņas) Skatīt vairāk   Trīsvietīga kotedža (3-vietīgas mājiņas) Skatīt vairāk   Trīsvietīga kotedža ar iebūvētu virtuvi (3-vietīgas mājiņas) Skatīt vairāk   Četrvietīga kotedža (4-vietīgas mājiņas) Skatīt vairāk   Piecvietīga kotedža ar pirti (5-vietīgas mājiņas) Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairākAtpūta pie jūras Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Lapenes ar kamīniem (Piknika vietas) Skatīt vairākVelosipēdu noma Pirtis Skatīt vairāk   Apkurināms kubls Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 167324
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1078084

Līgatne, rehabilitācijas centrs
Līgatne, rehabilitācijas centrsR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Kalves, brīvdienu māja
Kalves, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecība
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecībaZemnieku saimniecība "Kaņepītes" bioloģiski audzē un ražo dazāda veida graudu produkciju no kviešiem, rudziem, miežiem, auzām, griķiem, zirņiem un ķimenēm. BIO milti, graudi, pārslas u.c. Brauciet ar saviem traukiem uz saimniecību pēc produkcijas, dabūsiet patīkamu atlaidi!
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv piedāvā jaunas auto rezerves daļaļas jebkuram auto Šeit Jūs varat ātri un ērti iegādāties jebkurai automašīnai jaunas rezerves daļas, aksesuārus, eļļas un visus nepieciešamos šķidrumus Jūsu auto.
Nemuno Turas, viesu nams
Nemuno Turas, viesu namsViesu nams Nemuno Turas aicina atpūsties skaistā lauku tūrisma viensētā pie Kauņas. Kauņas centrs- 15 min. Blakus starptautiskā automaģistrāle „Via Baltica” (E67, A5).
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāApbedīšanas pakalpojumi Rīgā, bēres Latvijā, kremēšana un kremācija. Repatriācijas pakalpojumu organizēšana. Morga un katafalka pakalpojumi.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPeintbola PIF PAF. Piedāvājam sporta spēles un azartiskas aizraušanās apvienojumu – peintbolu. Ietaupiet savu laiku un degvielu:mēs esam tikai 20 km no Rīgas centra.
Visi banneri