Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles

Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles

Lubānas iela 52, Rīga, Latvija, LV-1073
(+371) 28440755
(+371) 67277337
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

SIA BEL DOORS pamatnodarbošanās ir augstas kvalitātes iekšdurvju tirdzniecība. 

Galvenais mūsu kompānijas virziens ir finierētu un krāsotu (emaljētu pēc RAL kataloga) iekšdurvju tirdzniecība. 

Izejmateriāls: Priedes koks

Standarta vērtņu izmēri (bez kārbas): 600/700/800/900x2000 mm

Kārbas specifikācija: 42x74 mm

Iespējami nestandarta durvju risinājumi

Ražotājvalsts: BALTKRIEVIJA 

Sadarbībā ar ražotāju, piedāvājam nestandarta risinājumu un individuālo projektu vizualizāciju pirms pasūtījuma veikšanas.

Atbilstoši klientu vēlmēm un jaunākajām modes un dizaina tendencēm, kopā ar ražotāju piedāvājam jaunus un modernus durvju modeļus. 

SIA BEL DOORS sortimentā ir ap 150 veidu durvju modeļi. 

ABSOLŪTS JAUNUMS RĪGĀ- DURVIS AR ECO FINIERĒJUMU! 

No 01.06.2015 SIA BEL DOORS uzsāk pasūtījumu pieņemšanu


Finierētās durvis: OZOLS NATURĀLS/BALINĀTS OZOLS/OZOLS FINE-LINE/PELĒKS OZOLS/VENGE FINE-LINE/RIEKSTS FINE-LINE/PELEKS RIEKSTS FINE-LINE/PELĒKS RIEKSTS AR IZTEIKTU KOKA ŠĶIEDRU/SUKAPIRA (MAHAGOPNIJA AR RAKSTU)/MAHAGONIJA (SARKANKOKS)

Emaljētas durvis: 3 STANDARTA KRĀSAS (RAL 9010; BALTA;V097) iespējama jebkura cita krāsa pēc RAL kataloga

Dizaina durvis:  stikla un priedes koka vērtnes VERSACE stilā/ar zīmējumiem

Mūsu produkciju var iegādāties vairākos interneta un būvniecības veikalos Latvijā. BEL-DOORS labprāt sadarbojas ar celtniecības kompānijām, dizaineriem un arhitektiem. Katru gadu piedalāmies starptautiskajā izstādē MĀJA.DZĪVOKLIS

Pasūtījumus pieņemam mūsu veikalā Rīgā, Lubānas ielā 52 vai arī elektroniski info@bel-doors.lv

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDURVIS (Tirdzniecība)    Finierētas iekšdurvis    Iekšdurvis    Koka durvis    Iekšdurvis ar stiklu un dekoratīviem elementiem    Stiklotas durvis    Masīvkoka durvis
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 58075
Meklēšanas rezultātos parādīts : 463993


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssAtpūtas komplekss Dridži tapis ar SAPARD programmas atbalstu, 2003.g. tas bija lielākais lauku tūrisma projekts Latgalē. Izveidojot kompleksu, mūsu mērķis bija popularizēt tūrismu Latgalē, nodrošinot plašas aktīvas atpūtas iespējas šajā reģionā.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Villa Vanilla, viesnīca
Villa Vanilla, viesnīcaViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsJaunķemeri - veselība no dabas! Jaunākās fizikālās terapijas metodes, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
220.lv, veikals
220.lv, veikals220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Evergreen, akmens apstrāde
Evergreen, akmens apstrādeAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
Visi banneri