Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles

Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles

Lubānas iela 52, Rīga, Latvija, LV-1073
(+371) 28440755
(+371) 67277337
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

SIA BEL DOORS pamatnodarbošanās ir augstas kvalitātes iekšdurvju tirdzniecība. 

Galvenais mūsu kompānijas virziens ir finierētu un krāsotu (emaljētu pēc RAL kataloga) iekšdurvju tirdzniecība. 

Izejmateriāls: Priedes koks

Standarta vērtņu izmēri (bez kārbas): 600/700/800/900x2000 mm

Kārbas specifikācija: 42x74 mm

Iespējami nestandarta durvju risinājumi

Ražotājvalsts: BALTKRIEVIJA 

Sadarbībā ar ražotāju, piedāvājam nestandarta risinājumu un individuālo projektu vizualizāciju pirms pasūtījuma veikšanas.

Atbilstoši klientu vēlmēm un jaunākajām modes un dizaina tendencēm, kopā ar ražotāju piedāvājam jaunus un modernus durvju modeļus. 

SIA BEL DOORS sortimentā ir ap 150 veidu durvju modeļi. 

ABSOLŪTS JAUNUMS RĪGĀ- DURVIS AR ECO FINIERĒJUMU! 

No 01.06.2015 SIA BEL DOORS uzsāk pasūtījumu pieņemšanu


Finierētās durvis: OZOLS NATURĀLS/BALINĀTS OZOLS/OZOLS FINE-LINE/PELĒKS OZOLS/VENGE FINE-LINE/RIEKSTS FINE-LINE/PELEKS RIEKSTS FINE-LINE/PELĒKS RIEKSTS AR IZTEIKTU KOKA ŠĶIEDRU/SUKAPIRA (MAHAGOPNIJA AR RAKSTU)/MAHAGONIJA (SARKANKOKS)

Emaljētas durvis: 3 STANDARTA KRĀSAS (RAL 9010; BALTA;V097) iespējama jebkura cita krāsa pēc RAL kataloga

Dizaina durvis:  stikla un priedes koka vērtnes VERSACE stilā/ar zīmējumiem

Mūsu produkciju var iegādāties vairākos interneta un būvniecības veikalos Latvijā. BEL-DOORS labprāt sadarbojas ar celtniecības kompānijām, dizaineriem un arhitektiem. Katru gadu piedalāmies starptautiskajā izstādē MĀJA.DZĪVOKLIS

Pasūtījumus pieņemam mūsu veikalā Rīgā, Lubānas ielā 52 vai arī elektroniski info@bel-doors.lv

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDURVIS (Tirdzniecība)    Finierētas iekšdurvis    Iekšdurvis    Koka durvis    Iekšdurvis ar stiklu un dekoratīviem elementiem    Stiklotas durvis    Masīvkoka durvis
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 57706
Meklēšanas rezultātos parādīts : 462667

SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Atlas Motors, autosalons - autoserviss
Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Kāli, viesu nams
Kāli, viesu namsAtpūta ezera krastā 10 minūšu braucienā no Rīgas Bauskas virzienā. Galdu klāšana, nakšņošana,  pirts, makšķerēšana. Darbadienās elastīgas cenas!
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
Fotostudijas.lv, fotostudija
Fotostudijas.lv, fotostudijaFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Copes, viesu nams
Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
Visi banneri