Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana

Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana

Pētes, Mālpils, Mālpils pagasts, Siguldas novads, Latvija, LV-2152
(+371) 26525019
(+371) 28375709 - Tehnikas noma
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Mūsu pieredzējušie speciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru aiztransportēšanu un utilizāciju. Ir liela pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi) attīrīšanā no kokiem un krūmiem. Veicam darbu saskaņošanu atbildīgajās institūcijās. Konsultējam par nepieciešamo dokumentu sagatavošanu.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDīķu rakšana Bīstamo koku zāģēšana Skatīt vairākLabiekārtošana, apzaļumošana    Zālienu, mauriņu ierīkošana, kopšana Skatīt vairāk   Dīķi, dīķu ierīkošana Skatīt vairāk   Koku un krūmu zāģēšana    Apstādījumi    Zāliena pļaušana, trimerēšana    Celmu frēzes    Sniega un ledus tīrīšana Skatīt vairāk   Celmu frēzēšana, izrakšana    Zaru, koksnes šķeldošana Skatīt vairāk   Lielu koku stādīšana Skatīt vairāk   Koksnes, būvgružu izvešana Skatīt vairāk   Melnzemes, grants, smilts, šķembu piegāde Skatīt vairākCeltniecības tehnikas noma Skatīt vairāk   Buldozeru noma Skatīt vairāk   Ekskavatoru noma Skatīt vairāk   Karjeru pašizgāzēju (damperi) noma    Traktortehnikas noma Skatīt vairāk   Kravas mašīnas - pašizgāzēji Skatīt vairākDārzkopības tehnika un inventārs    Mulčeri Skatīt vairāk   Celmu frēzes Skatīt vairāk   Zāles pļāvēji Skatīt vairāk   Raideri    Zemes frēzes Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 36442
Meklēšanas rezultātos parādīts : 638659


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kandava, viesnīca
Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
BV Pack, SIA, iepakojumi
BV Pack, SIA, iepakojumiBALT WARRANT ražo papīra maisiņus. Dizaina izstrāde, piegāde, uzglabāšana un lielu tirāžu piegāde pa daļām.
Magnus Hotel, viesnīca
Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
220.lv, veikals
220.lv, veikals220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Visi banneri