Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Indrāni, viesu nams

Indrāni, viesu nams

Indrāni, Ogresgala pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5041
(+371) 29242603
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Indrāni ir viesu nams Jūsu īpašo notikumu: jubileju, kāzu svinību, semināru, bērnu pasākumu, sporta spēļu rīkošanai un ģimenes svētku svinēšanai mazākā un lielākā draugu lokā ar viesu skaitu līdz 50 personām. Atrodamies Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra.

  • Mēs piedāvājam:
  • Viesu namu ar divām svinību zālēm un kamīnu, ar malku kurināmu pirti pirmajā stāvā. Nama otrajā stāvā ir 5 mājīgas istabiņas (2 divvietīgas un 3 četrvietīgas) ar 16 guļvietām
  • Nopērties pirtī un relaksēties karstā āra kublā
  • Koka nojumi ar terasi Ogres upes krastā āra pasākumiem līdz 50 personām
  • Sporta spēļu rīkošanai un aktīvai atpūtai volejbola un futbola laukumus, zālienu stafešu un citu sportisku aktivitāšu rīkošanai, kā arī telts pilsētiņas izveidei
  • Stāvvietu automašīnām
  • Peldvietu
  • Makšķerēšanas iespējas
  • Ugunskura vietu ar katlu ēdiena pagatavošanai un grilu


Papildus piedāvājam:

  • Pirtnieka pakalpojumus
  • DJ, muzikantu pakalpojumus
  • Ēdināšanas pakalpojumus
  • Floristu – dekorētāju pakalpojumus

Uz tikšanos viesu namā Indrāni!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairākViesu nami Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri Skatīt vairāk   4-vietīgi numuri Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Kamīnzāle Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Ūdens baļļa Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairākAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Atpūta pie upēm Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Nojume svinībām un pasēdēšanai Skatīt vairāk   Lapenes Skatīt vairāk   Peldvietas Skatīt vairāk   Šūpoles Sporta spēļu laukumi Skatīt vairāk   Futbola laukumi Skatīt vairāk   Volejbola laukumi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 87912
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1371436

Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
GRANITE, IK
GRANITE, IKUzņēmums Granitespecializējās kapu labiekārtošanā. Izgatavojam, pārdodam un uzstādām kapu pieminekļus, kapu apmales, kapu sētiņas, kā arī piedāvājam kapu memoriālu izveidi. Piedāvājam labiekārtot kapa vietu, veicot apzaļumošanu un/vai restaurāciju.
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Magnus Hotel, viesnīca
Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Iešnalė, lauku māja
Iešnalė, lauku mājaModernā lauku saimniecība "Iešnalė" atrotads Žemaitijas nacionālā parka teritorijā, Iešnalis ezera krastā.
Visi banneri