Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kandavas Reģionālā pamatskola

Kandavas Reģionālā pamatskola

Talsu iela 18A, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
(+371) 63182049 - Lietvedība
(+371) 26876284 - Lietvedība
(+371) 29574120 - Direktore
(+371) 63126767 - Diennakts dežurants
(+371) 63126772 - Virtuve
(+371) 63182049
Pirmdiena08:00 - 18:00
Otrdiena08:00 - 18:00
Trešdiena08:00 - 18:00
Ceturdiena08:00 - 18:00
Piektdiena08:00 - 18:00
Sestdiena -
Svētdiena -
 
VissPiedāvājumiVideoKarte
Apraksts

Kandavas Reģionālā vidusskola piedāvā apgūt:

  1. Vispārējās pamatizglītības programmu (21011111);
  2. Vispārējās vidējās izglītības vispārizglītojošā virziena programmu (31011011);
  3. Speciālās pamatizglītības programmu izglītojamiem ar mācīšanās traucējumiem (21015611);
  4. Speciālās pamatizglītības programmu izglītojamiem ar redzes traucējumiem (21015111);
  5. Speciālās pamatizglītības programmu izglītojamiem ar valodas traucējumiem (21015511).
  6. Speciālās pamatizglītības programmu izglītojamiem ar garīgās attīstības traucējumiem (21015811)

Misija - Skola, kas ir vissirsnīgākā.

Vīzija - inovatīvām idejām atvērta skola, kurā skolēnu un skolotāju savstarpējā sadarbība ir panākumu atslēga:

  • Skolā ir labiekārtoti mācību kabineti;
  • Skolēniem ir iespēja dzīvot internātā;
  • Brīvo laiku iespējams saturīgi pavadīt, piedaloties daudzveidīgās interešu izglītības programmās;
  • Vidusskolēniem papildus tiek piedāvātas Radošās laboratorijas;
  • Četras reizes dienā skolēni var garšīgi un veselīgi paēst skolas ēdnīcā;
  • Iespējama dalība dažādos izglītības projektos nacionālā un starptautiskā līmenī.

Skolā var iestāties ikviens skolēns no 1.— 12.klasei. Netiek uzņemti skolēni 10. un 11.klasēs. 

Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresIzglītība    Vispārējā izglītība       Pamatizglītība       Vidējā izglītība          skola ar internātu (Vidusskolas)    Speciālā izglītība       Mācīšanās traucējumi       Valodas traucējumi       Redzes traucējumi Interešu izglītība    Bērnu un jauniešu kori    Sporta pulciņi    Radošās darbnīcas Speciālā pamatizglītība, speciālā pamatskolas izglītība    Speciālās pamatizglītības programma izglītojamiem ar mācīšanās traucējumiem    Speciālās pamatizglītības programma izglītojamajiem ar redzes traucējumiem (21015111)    Speciālās pamatizglītības programma izglītojamiem ar valodas traucējumiem    Speciālās pamatizglītības programma izglītojamajiem ar garīgās attīstības traucējumiem (21015811)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 30422
Meklēšanas rezultātos parādīts : 417099

Odzienas muiža, muiža
Odzienas muiža, muižaMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
GRANITE, IK
GRANITE, IKUzņēmums Granitespecializējās kapu labiekārtošanā. Izgatavojam, pārdodam un uzstādām kapu pieminekļus, kapu apmales, kapu sētiņas, kā arī piedāvājam kapu memoriālu izveidi. Piedāvājam labiekārtot kapa vietu, veicot apzaļumošanu un/vai restaurāciju.
Radošo darbu galerija, veikals - studija
Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Bonaselect, mēbeles
Bonaselect, mēbelesMūsu mēbeļu interneta veikals atšķiras ar garantētiem piegādes laikiem, jo mūsu transports ceļo pa Eiropas valstīm neatkarīgi no pasūtījumu daudzuma. Mēs neierobežojam klientu iztēli un palīdzam izvēlēties unikālas materiālu krāsas un faktūru kombinācijas. Pats galvenais, ka mēs strādājam priekš klientiem, lai palīdzētu aprīkot Jūsu mājas. Mēs piedāvājam stilīgas, praktiskās un ērtas mēbeles Jūsu mājām bez mākslīga uzcenojuma. Uz doto brīdi mūsu piedāvājumā ir vairāk nekā 200 000 mēbeļu variāciju no 150 ražotājiem. Jūs neatradāt interneta veikalā meklēto? Droši vien mēs vienkārši tehniski nepaspējām to pievienot. Rakstiet vai zvaniet mums, mēs palīdzēsim atrast, izvēlēties un pasūtīt. Piegādāsim tieši laikā. Katalogi un materiālu paraugi ir pieejami mūsu birojā Rīgā, Sniķeres ielā 29 k2. Gaidām Jūs 9:00-16:30 darba dienās.
Ortija SIA
Ortija SIAZiedu salons, floristu pakalpojumi. Pasākumu un telpu noformēšana. Ziedu pušķu piegāde visā pasaulē.
JM Grupa, kokapstrāde
JM Grupa, kokapstrādeCeltniecības kokmateriālu ražošana: grīdlīstes, logu līstes, ārstūrlīstes, iekšstūrlīstes, durvju apmales. Galdniecībā izgatavojam masīvkoka, lamināta mēbeles.
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Iešnalė, lauku māja
Iešnalė, lauku mājaModernā lauku saimniecība "Iešnalė" atrotads Žemaitijas nacionālā parka teritorijā, Iešnalis ezera krastā.
Intema, SIA
Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
Visi banneri