Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs

Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs

Saulkrasti, Drabešu pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
(+371) 26400200
Juridiskais nosaukums : Ozolkalna Serviss, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103720800
Juridiskā adrese : Matīsa iela 68 - 20, Rīga, LV-1009
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Ozolkalna moto ir: Aktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.

Visu gadu darbojas Kempings “Ozolkalns” , kas atrodas pie pašām slēpošanas trasēm Gaujas krastā. Tajā ir 6 mazie namiņi ar ērtībām – kur katrs sastāv no 2 istabām, un dušas un WC. Visas mājiņas ir apsildāmas, tajās ir saklātas gultas, dvieļi, pieejams WiFi. Atsevišķā ēkā ir koplietošanas virtuve. Vēl kempingā ir divas lielākas mājas – Meža māja ar desmit guļvietām un Melleņu māja ar 12 guļvietām. Šajās mājās ir 3 guļamistabas, lielā dzīvojamā istaba, virtuve. Meža mājai ir āra terase ar skatu uz Gauju. Atsevišķi ir arī pirtiņa. Vasaras sezonā kempingā ir telšu un piknika vietas, treileru vietas ar elektrības pieslēgumu.

Vasarā Ozolkalns piedāvā arī cietā klāja plostu nomu maršrutos pa Gauju. Viens plosts paredzēts līdz 12 personām.

Ozolkalna kempings ir izmantojams, maziem korporatīviem pasākumiem, retrītiem, nometnēm.

Kalna galā atrodas Saulrieta namiņi – stikloti paviljoniņi ar skatu uz Gaujas ieleju. No tiem paveras skaista ainava un ir skaistākie saulrieti. Namiņus iespējams noīrēt maziem pasākumiem vai piknikiem, var pasūtīt arī romantiskas vakariņas vai uzkodas. Tajos var noturēt arī laulību ceremoniju.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Kalnu slēpošanas trases Skatīt vairāk      Slēpošanas un snovborda skola Skatīt vairāk      Slēpošana un snovbords Skatīt vairāk      Sporta un tūrisma inventāra noma Skatīt vairāk         Kalnu slēpošanas inventārs Skatīt vairāk         Ziemas inventāra noma Skatīt vairāk   Šķēršļu joslas, trases Skatīt vairāk   Virvju trases Skatīt vairāk   Pastaigu takas Skatīt vairākKafejnīcas Skatīt vairākKempingi Skatīt vairāk   Meža māja (Brīvdienu mājas) Skatīt vairāk   Melleņu māja (Brīvdienu mājas) Skatīt vairāk   Kempinga mājas Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairāk   Kemperu stāvlaukums Skatīt vairāk   Pirtis Skatīt vairāk      Apkurināms kubls Skatīt vairākLaivu noma, īre Skatīt vairāk   Plostu noma, īre Skatīt vairākVietas korporatīviem pasākumiem Skatīt vairākAtpūta pie Gaujas Skatīt vairākAtpūta pie upēm Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairākTelšu vietas Skatīt vairākSaulrieta namini (Banketu zāles un telpas svinībām) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 12764
Meklēšanas rezultātos parādīts : 239557


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Sauna katram , veikals
Sauna katram , veikalsIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklāma, apdruka, prezentreklāma, dizains, vizuālā reklāma, apģērbu apdruka, reklāmas idejas.
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIADzijas, zeķu dzijas, vilnas dzijas, alapka dzijas, angoras dzijas, mohēras dzijas, merīno dzijas, kokvilnas dzijas, makramē dzijas, turcijas dzijas, raibas dzijas, pašraksta dzijas, akrila dzijas, dzijas bērniem. Adīšanas piederumi.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
Visi banneri