Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Improvement, SIA

Improvement, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 26418481 - ceļu būve, bruģēšana, labiekārtošana
(+371) 26446054 - biroja administrācija
(+371) 28077677 - beramo kravu piegāde
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

* Kvalitatīva pilna cikla bruģakmens ieklāšana;

* Teritorijas apzaļumošana;

* Piebraucamo, servitūta, piemājas un lauku ceļu izbūve;

* Beramkravu piegādes (dolomīta šķembas, drupināti būvgruži, frēzēts asfalts, oļi, smilts, grants, melnzeme). 

Nodrošinām lielisku servisu, laicīgu piegādi, konkurētspējīgas cenas. 

Uzņēmums respēktē un ciena ikviena klienta vēlmes un vajadzības. 

Garantija par paveikto!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTeritorijas labiekārtošana Skatīt vairāk   Labiekārtošana, apzaļumošana Skatīt vairāk   Bruģēšana, bruģēšanas pakalpojumi Skatīt vairāk   Bruģis, bruģakmens Skatīt vairāk   Ceļu būve, remonts, uzturēšana Skatīt vairāk      Grants Skatīt vairāk      Šķembas Skatīt vairāk      Dolomīta šķembas Skatīt vairāk      Smiltis Skatīt vairāk      Melnzeme Skatīt vairāk   Birstošo, beramo kravu pārvadāšana Skatīt vairāk   Zemes un rakšanas darbi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 8410
Meklēšanas rezultātos parādīts : 134286


Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere ir rokdarbu amata meistare, kura ar lieliem panākumiem savus darbus izstādījusi vairākās Latvijas bibliotēkās. Lolitas kolekcijā ir apskatāmi 250 adīti un tamborēti kaktusi, kā arī dažādi meistardarbi. Nesteidzīgai rokdarbu kolekcijas baudīšanai, izstādes īpašniece piedāvā iemalkot siltu tēju un aromātisku kafiju omulīgajā atpūtas stūrītī. Visus Kaktusu Mājas darinājumus ir iespējams iegādāties.
Gintus, SIA, mērniecība
Gintus, SIA, mērniecībaSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
Švinkates, viesu nams
Švinkates, viesu namsViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
Mālpils muiža, viesnīca
Mālpils muiža, viesnīcaMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
H4y Interior, SIA
H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumi
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumiBēru pakalpojumu komplekss, dokumentu noformēšana un visus bērēm nepieciešamos piederumi, diennakts morga pakalpojumi, aģenta izsaukums uz mājam.
Visi banneri