Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Elīna Sila Art

Elīna Sila Art

Sondari, Miegūze, Laidzes pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3280
(+371) 28651251
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Mazulis, visā pārtīšanas periodā, patērē aptuveni 5000 vienreizlietojamās autiņbiksītes, kas kopumā var izmaksāt apmēram 1500 EUR. Ja izvēlas auduma autiņbiksītes, to izmaksas būtu apmēram 250-500 EUR visam pārtīšanas periodam atkarībā no izvēlētās sistēmas. Turklāt auduma autiņbiksītes var atkārtoti izmantot, tādējādi samazinot izmaksas un atkritumu daudzumu. Auduma autiņbiksītes var arī pārdot vai lietot citiem bērniem, ieskaitot brāļus, māsas un radus. Turklāt auduma autiņbiksītes ir videi un mazulim draudzīgākas, tās izskatās labi  un mazulis jūtas ērti. Nav jāaizmirst, ka vienreizlietojamās autiņbiksītes atkritumi var saglabāties vairāk nekā 400 gadus, bet ar auduma autiņbiksītēm no tā var izvairīties.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPreces bērniem Skatīt vairāk   Preces zīdaiņiem    Baby Bella (Auduma autiņi, autiņbiksītes) Skatīt vairāk   Baby Bella (Autiņbiksītes) Skatīt vairākIzšūšana, izšūšanas pakalpojumi Skatīt vairāk   Mašīnizšūšana Skatīt vairāk   Firmas logo izšūšana Skatīt vairāk   Dvieļu izšūšana Skatīt vairāk   Apģērbu izšūšana Skatīt vairāk   Rokdarbi, izšūšana Skatīt vairāk   Personalizēti izšuvumi Skatīt vairāk   Cepurīšu izšūšana Skatīt vairāk   Maisiņu izšūšana, izšuvumi uz maisiņiem Skatīt vairākSuvenīri, dāvanas Skatīt vairāk   Kāzu dāvanas Skatīt vairākŠūšana, šūšanas pakalpojumi    Ziemassvētku dāvanas Skatīt vairākPreces grūtniecēm un jaunajām māmiņām    Menstruālā apakšveļa Skatīt vairāk   Mazgājamie krūšturu ieliktnīši Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 4425
Meklēšanas rezultātos parādīts : 32093


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Saullēkti ozolos, viesu nams
Saullēkti ozolos, viesu namsViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Rojas rodes, brīvdienu māja
Rojas rodes, brīvdienu mājaRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Erebuni, armēņu restorāns
Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Visi banneri