MAGNETIKS B, SIA

Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 6947
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 66073
    View in catalog : Gütertransport der Autofracht

    EscapeTown, Breakout-Spiele
    EscapeTown, Breakout-SpieleBreakout-Spiele. Begeben Sie sich mit Ihren Freunden oder Kollegen auf ein unvergessliches Abenteuer zum Thema des Zweiten Weltkriegs. Fordern Sie sich selbst heraus und sehen Sie, wie einfallsreich und agil Sie unter Druck sind und ob Sie logisch und analytisch denken und im Team arbeiten können.
    Pinumi, salons - darbnīca
    Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
    ID Rugāji, Tischlerei
    ID Rugāji, TischlereiIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
    Bruņinieku muiža, Gasthaus
    Bruņinieku muiža, GasthausViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
    Kalves, Gasthaus
    Kalves, GasthausBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
    Indāni, Landgut
    Indāni, LandgutLauku māja, pirts, lauku saimniecība (bioloģiskā lauksaimniecība). Izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa lauku saimniecību. Seno darbarīku kolekcijas.
    BALTIC-S, Sanitätstechnik
    BALTIC-S, SanitätstechnikUzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
    Radisson Hotel Old Town Riga, Hotel
    Radisson Hotel Old Town Riga, HotelViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
    Olymp, fitnesa klubs
    Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
    Zaļie ābolīši, Gasthaus
    Zaļie ābolīši, GasthausViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
    Visi banneri
    laba_seta_deu.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma