KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Pinumi, salons - darbnīca

Pinumi, salons - darbnīca

Akmeņu iela 15, Rīga, Latvija, LV-1002
(+371) 28775667 - for english speaking costumers
(+371) 29158403
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Ar pinumu izgatavošanu es un mana ģimene nodarbojamies jau vairāk kā 20 gadus. Man ir ne tikai Latvijā, bet arī Eiropas Savienības valstīs atzīts meistara diploms. Pinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu vairākus gadu desmitus, kā arī lai,pasūtītāja iecere tiktu realizēta dzīvē, tā lai klients būtu apmierināts ar paveikto darbu . Iespēju robežās veicu pīto mēbeļu remontu.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortFlechtarbeiten mehr Details   Geflechtetes Möbel mehr Details      Geflechtetes Schaukelstühle mehr Details      Geflechtetes Wiegen       Geflechtetes Kindebettchen       Flechtkommoden mehr Details      Flechttische mehr Details      Flechtschränke mehr Details      Flechtstühle mehr Details      Flechtschränke mehr Details   Geflechtetes Brotkästen    Geflechteten Lampen    Körbe mehr Details   Flechtdekore mehr Details   Geflechtete Obstkörbe    Geflechtete Wäschenkörbe    Geflechtete Standkörbe mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 68430
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 343733


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
Indrāni, Gasthaus
Indrāni, GasthausIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Copes, Gasthaus
Copes, GasthausViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaIch suche Garn für in Lettland gezüchtete Schafe. Wolle wird vom Waschvorgang bis zum fertigen Garnfaden verarbeitet. Ungewaschene Wolle kaufen, umtauschen.
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
Azarkrosti, Gasthaus
Azarkrosti, GasthausAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Nemuno Turas, Gasthaus
Nemuno Turas, GasthausEin modernes Gehöft in einer ruhigen Siedlung in der Nähe von Kaunas. Es werden Erholungsprogramme veranstaltet, wie auch Familienfeste, Gesundheitsprogramme, Seminare.
Ances Dizains, apģērbu apdruka
Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Visi banneri