KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
BALTIC-S, Sanitätstechnik

BALTIC-S, Sanitätstechnik

Jāņa Asara iela 14, Rīga, Latvija, LV-1009
(+371) 29482292
(+371) 64121417
(+371) 64121417
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Uzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību. Mazumtirdzniecībā mēs piedāvājam plašu sortimentā masāžas vannas, dušas paneļus, kā arī tvaika un masāžas dušas kabīnes. Visas mūsu preces ir nodrošinātas ar kvalitātes sertifikātu, kā arī ar garantiju. Mēs varam piedāvāt vislabākās cenas mūsu klientiem, jo strādājam bez starpniekiem. Saviem klientiem piegādājam preces visā Latvijas teritorijā. Šajā veikalā Jūs varēsiet piemeklēt nepieciešamo preci savai vannas istabai pēc izmēriem un citiem parametriem. Veikalā www.BS1.lv izvēlētās preces var iegādāties arī uz nomaksu, izmantojot līzinga kompāniju pakalpojumus.
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortInternet-Shops mehr DetailsInstallation für sanitäre Anlagen mehr Details   Massage Duschkabinen mehr Details   Massagepanels mehr Details   Bäder mehr Details   Duschkabinen mehr Details   Wassermischungshähne    Saunas, saunu tirdzniecība mehr Details   SPA -Hydromassagewannaen, Handel mehr DetailsMöbel für Badezimmer mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 64092
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 548581


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Zaļie Atvari, Gasthaus
Zaļie Atvari, GasthausZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Kalēji, Gasthaus
Kalēji, GasthausViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Indāni, Landgut
Indāni, LandgutLauku māja, pirts, lauku saimniecība (bioloģiskā lauksaimniecība). Izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa lauku saimniecību. Seno darbarīku kolekcijas.
Ziemupes Muiža, SPA hotel
Ziemupes Muiža, SPA hotelDas Ziemupes Muiža & SPA in Ziemupe liegt 1,9 km vom Strand Ziemupe entfernt und bietet Unterkünfte mit einem Restaurant, kostenfreien Privatparkplätzen, einer Bar und einer Gemeinschaftslounge. Die Unterkunft mit einem Garten und einer Terrasse
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticSeit mehr als 10 Jahren bieten wir unseren Kunden hochwertige, leistungsstarke Profigeräte für die Brennholzaufbereitung, Bau- und Landschaftsbauarbeiten gefertigt nach den Qualitätsstandards der Lumag GmbH.
Virškalni, ZS, Umgebung, Einrichtung der Grünanlagen
Virškalni, ZS, Umgebung, Einrichtung der Grünanlagen Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
Visi banneri