KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
ID Rugāji, Tischlerei

ID Rugāji, Tischlerei

Rugāji, Matkules pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3132
(+371) 26163249
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

SIA IDRugāji ir 100% Latvijas uzņēmums, kura pirmsākumi meklējami ap 2000. gadu. Tolaik uzņēmuma pamatdarbības virzieni bija masīvkoka mēbeļu, durvju, logu un kāpņu ražošana/uzstādīšana.

Ap 2006. gadu SIA IDRugāji par galveno novirzienu kļuva augstas kvalitātes gultu ražošana.

Uzņēmumā strādā meistari ar 15 gadu pieredzi. Visas mēbeles ir roku darbs, kur meistars iegūlda savas gadu gaitā uzkrātās prasmes un zināšanas, lai mēbeles kalpotu ilgi un sagādātu jums prieku. Uzņēmums nepārtraukti attīstās, lai varētu jums piedāvāt arvien ko jaunu un kvalitatīvāku

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortTischlerarbeiten mehr DetailsMöbel, Produktion mehr DetailsMöbel nach individuellem Auftrag mehr DetailsMöbel mehr Details   Bett mehr Details   Schlafzimmermöbel mehr Details   Kommoden mehr Details   Tisch mehr Details   Küchenmöbeln    Kinderbetten mehr Details   Gartenmöbel
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 85743
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 960216


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Odzienas muiža, Landgut
Odzienas muiža, LandgutMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
Līgatne, Rehabilitation Center
Līgatne, Rehabilitation CenterR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
Paradīzes, Gasthaus
Paradīzes, GasthausViesu nams, pirts, korporatīvie pasākumi līdz 100 cilvēkiem. makšķerēšana 17 zivju dīķos. Atpūta pie dabas Paradīzē.
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
Unce, Gasthaus
Unce, GasthausAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Višķezers, Platz zum Ausruhen
Višķezers, Platz zum AusruhenAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
Belameks, Fertigbearbeitungsstoffe
Belameks, FertigbearbeitungsstoffeFirma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Visi banneri