Marends, individuālais komersants

  • Lielā iela 38, Staicele, Limbažu novads, Latvija, LV-4043
  • (+371) 65915930
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB ražo izstrādājumus no stiklašķiedras. Ārējo baseinu, airu laivu, kanoe, glābšanas plostu ražošana, modeļu un formu izgatavošana betona lējumiem.
Aiva plus, celtniecības un remonta darbi
Aiva plus, celtniecības un remonta darbiAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
Vila VAKARĖ , viesu nams
Vila VAKARĖ , viesu namsVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbelesFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaŠūšanas darbnīca ZARUMI. Apģērbu šūšana, izšūšana, labošana. Logo un karogu izšūšana. Darba apģērbi, priekšauti.
Lakta, metālapstrāde
Lakta, metālapstrādeFirma Lakta. Metālapstrāde, metāla dizains, kalumi interjeram, Metāla kāpnes, margas, nožogojumi, vēja rādītāji, svečturi. Dažādi materiāli, tehnika, ir iespējama cinkošana un mākslinieciska virsmas krāsošana.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecība
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecībaBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma