Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lakta, metālapstrāde

Lakta, metālapstrāde

Mežkalpi, Ropaži, Ropažu novads, Latvija, LV-2135
(+371) 67918677
(+371) 29459776
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Firmas Lakta aizsākumi meklējami nelielā smēdē nomaļas lauku sētas kūts piebūvē. Firma Lakta kā uzņēmums savu darbību uzsāka 1993. gadā. Kopš tās darbības sākuma, tā ir mainījusi savu atrašanās vietu uz palielu darbnīcu un ir izaugusi par stabilu, konkurētspējīgu uzņēmumu, kas piedāvā saviem klientiem kvalitāti, laikā izpildītu darbu, saprātīgas cenas. Strādājam ar dažādiem materiāliem, tehniku, ir iespējama cinkošana un mākslinieciska virsmas krāsošana, radot dažādus efektus, piemēram, vecuma, nodiluma, apsūbējuma, rūsas iespaidu.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetāla kalumi Metālapstrāde Skatīt vairāk   Prezentreklāma    Metāla kalumi Skatīt vairāk      Metāla kāpnes Skatīt vairāk      Kāpņu margas Skatīt vairāk      Balkonu margas Skatīt vairāk      Kalti metāla svečturi Skatīt vairāk      Metāla dizains Skatīt vairāk      Vēja rādītāji       Interjera elementi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 89521
Meklēšanas rezultātos parādīts : 424993


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Akmens apstrādes centrs AKM
Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firmaAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
Sauleskalns, pirts
Sauleskalns, pirtsViesību māja "Sauleskalns" - 19km no Rīgas. Līdz 50 cilvēkiem. Pirts, baseins. Mazā pirts - līdz 15 cilvēkiem, dīķis.
Vecliepas, brīvdienu māja
Vecliepas, brīvdienu mājaVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIADzijas, zeķu dzijas, vilnas dzijas, alapka dzijas, angoras dzijas, mohēras dzijas, merīno dzijas, kokvilnas dzijas, makramē dzijas, turcijas dzijas, raibas dzijas, pašraksta dzijas, akrila dzijas, dzijas bērniem. Adīšanas piederumi.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
Campo, ūdenstūrisms
Campo, ūdenstūrismsCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
Visi banneri