Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Aiva plus, celtniecības un remonta darbi

Aiva plus, celtniecības un remonta darbi

Raiņa iela 10, Rūjiena, Valmieras novads, Latvija, LV-4240
(+371) 29198633 - Veikals
(+371) 29249397 - Direktore
(+371) 64221157
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
SIA Aiva plus ir dibināts 1998. gada 27. februārī. SIA ”Aiva plus” ir Latvijas Amatniecības kameras uzņēmums, kas 1998.gada 12.maijā reģistrēts Latvijas Amatniecības kamerā (valsts reģistra NR So-0178) ar tiesībām veikt ēku iekšējos un ārējos apdares darbus atbilstoši 01.04.1997 MK noteikumiem ”Vispārīgie būvnoteikumi”. Uzņēmumam ir struktūrvienība būvmateriālu veikals Raiņa ielā 10, Rūjienā. Uzņēmuma vadītājs un meistars ir Latvijas Amatniecības kameras ēku krāsotāju meistari. Lielākie pēdējie objekti: Rūjienas vidusskola gaiteņu remonts, bērnudārzs „Vārpiņa” grupiņu un kāpņu telpas remonts, Rūjienas kultūras nams priekštelpas remonts, Naukšēnu vidusskola klašu remonts, Naukšēnu pagasta padomes kabinetu remonts, lielveikalā „Valleta” – „Euroskor”,” Pasaules optikas”,” Brieža aptieka” telpu remonts, Mazslacas domes kabinetu remonts.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBūvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība Būvmateriāli un būvkonstrukcijas    Krāsas un lakas    Būvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība Celtniecības un remonta darbi Skatīt vairāk   Ēku siltināšana Skatīt vairāk   Apdares darbi Skatīt vairāk   Iekšējā apdare Skatīt vairāk   Ārējā apdare Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 302138
Meklēšanas rezultātos parādīts : 784809


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
For Rest, viesu māja
For Rest, viesu mājaViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Baižas, stādaudzētava
Baižas, stādaudzētavaStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Komforts, santehnikas un apkures salons
Komforts, santehnikas un apkures salonsEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Belameks, apdares materiāli
Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Mare, viesnīca
Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
Visi banneri