Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Sers, karnevāla tērpu noma

Sers, karnevāla tērpu noma

Cēsu iela 31, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 67360918
(+371) 29299889
Apraksts

Ja pošaties karnevālam, masku ballei vai tematiskajai ballītei, sporta spēļu pasākumam, fotosesijai, bērnu ballītei, tematiskajam pasākumam vai vakarēšanai draugu lokā – tiekat laipni gaidīti i. u. Sers tērpu nomā.

Tiem, kuri vēlas nomāt kostīmu. Jāņem vērā, ka pastāv iespēja noskatīto tērpu aizrunāt pat vairākas nedēļas pirms pasākuma.

Tērps parasti tiek nomāts uz 3 dienām, cenu amplitūda no 10 – 30 eiro uz pasākumu.

Tērpu krājumā dažādu stilu kostīmi – sākot ar bruņiniekiem, mūkiem, princešu kleitām, rokoko, baroka, renesanses, ampīra līdz pat pagājušā gadsimta beigu posmam (atradīsies 50, 60, 70. gadu kā arī disko tērpi). Krājumā ir arī 19. gs. nogales un 20. gs sākuma tērpi, frakas. Palīdzēsim, ja nepieciešams tāds sīkums kā – boa, spalvas, bikšturi, tauriņi, žabo, cimdi, spieķi, parūkas, vēdekļi, saulessargi, diadēmas, kroņi,…un skaistās venēcijas maskas!

Varbūt negribat ceļot vēsturē, bet apkārt pasaulei? Ir pieejami dažādu tautību kostīmi sākot ar latviešu tautiskajiem brunčiem, linu krekli un bikses, vestes, sarafāni, austrumu tērpi, kimono, kovboji, indiāņi, spāņi, čigāni, bavārieši, skoti, grieķi,…

Lai iepriecinātu bērnus varat pārtapt par pasaku tēlu (Šreku, pinokio, alisi, sarkangalvīti,..) dzīvnieku (lāci, lapsu, govi, suni,..) vai supervaroni (surepermenu, betmenu, melifesentu, kaķsievieti, ) rūķi, feju, jeb kādu tēlu no cirka – omulīgu klaunu vai virves dejotāju.

Atradīsim arī šo to no kino – Merilna Monro, Čaplins, Napaleons varbūt musketieris?

Vai varbūt ir pienācis laiks kļūt par Ziemassvētku vecīti, sniega karalieni,sniegbaltīti ?!

Ja ballējoties tērps ir cietis – jāmaksā sāpju nauda, atkarībā no skādes lieluma.

Lūgums pret tērpiem izturēties saudzīgi – nelietot baltos dezodorantus, smaržas, matu lakas parūkās.

Ja pieņem, ka dzīve ir teātris, tad katrs no mums ir režisors un galvenais varonis šajā neuzrakstītajā mistērijā – mūsu tērps atbilstošā vietā un laikā palīdz šo mistēriju izdzīvot kopā ar līdzcilvēkiem, iesaistoties spēlē…Kura loma ir labāka – hamleta, lāčplēša, ofēlijas vai kristīnes?

Lomu robežas novelkam mēs paši!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKarnevāla tērpi, maskas, kostīmi    Vēsturiskie Kostīmi Skatīt vairāk      Viduslaiku tērpi    20. gadsimta tērpi Skatīt vairāk      20.-30. gadu tērpi    Apmetņi    Pasaku tēlu tērpi Skatīt vairāk      Raganu tērpi       Feju tērpi       Salaveču un rūķu tērpi    Varoņi un supervaroņi Skatīt vairāk   Dzīvnieku kostīmi Skatīt vairāk   Klaunu kostīmi    Austrumu tērpi    Maskas Skatīt vairāk   Karnevāla tērpu aksesuāri Skatīt vairāk      Parūkas Skatīt vairāk      Cepures Skatīt vairāk   Karnevāla tērpi bērniem un pieaugušajiem       Sieviešu kostīmi Skatīt vairāk      Vīriešu kostīmi Skatīt vairāk      Bērnu kostīmi Skatīt vairāk   Karnevāla tērpu noma, kostīmu īre
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 309928
Meklēšanas rezultātos parādīts : 544206

Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās servissPārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus visā Latvijā un Eiropā.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Everte, SIA, uzkopšanas serviss
Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
Izbushka, viesu nams, pirts
Izbushka, viesu nams, pirtsLieliska pirts,kur mūsu viesi var pamatīgi sasildīties, no sirds izpērties, Pēc pirts iespējams noskaloties dušā vai atvēsināties baseinā. Kamīna zāle.
RC Auto , autoserviss
RC Auto , autoservissAprīkojums ir profisionālajā tehniskā līmenī, jaunas ES ražotas, un Latvijā sertificētas autoservisa iekārtas, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnas diagnostiku un remontu.
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
Campo, ūdenstūrisms
Campo, ūdenstūrismsCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
Valenas, SIA
Valenas, SIAAicinām veikalus sadarboties. Mēs esam oficiālais Vācijas uzņēmumu: Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr.Bieler. pārstāvis. Mūsu piedāvājumā plašs koriğējošo, termo un jauniešu veļas komplektu klāsts, pieejami arī lieli izmēri, cenas ir pieņemamas. Izvēlies vācu kvalitāti un praktiskumu. Tirgū mūs novērtē par stabilitāti un uzticamību.
VEIPRO, SIA, svari un svaru remonts
VEIPRO, SIA, svari un svaru remontsNodarbojamies ar automātisko un neautomātisko elektronisko svaru un svēršanas sistēmu ražošanu, tirdzniecību un apkalpošanu. Sadarbībā ar pasaulē vadošajiem svaru un svaru komponenšu ražotājiem piegādājam augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus visām uzņēmējdarbības jomām.
Visi banneri