Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rūķīši, viesu māja

Rūķīši, viesu māja

Rūķīši, Murjāņi, Sējas pagasts, Saulkrastu novads, Latvija, LV-2142
(+371) 29474444
(+371) 25270707
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu nams "Rūķīši" atrodas 700 m no Valmieras šosejas, Sējas novadā, Murjāņos. Šī vieta ir pazīstama kā slavenu mākslinieku un teātra mākslinieku u.c. slavenību atpūtas vieta. Kopš 1967. gada viesu nama interjers nav mainījies. Līdz ar to viesu nams ir vēsturisks objekts, kas slēpj sevī mākslinieciskas noskaņas katrā nama telpā. Viesu rīcībā vasaras periodā ir pieejama terase, grila aprīkojums un telts vietas. Uz vietas ir pieejama bezmaksas autostāvvieta. Viesu nama teritorija ir nožogota. Skaisti dabas skati.
Viesu nama saimnieki Jūs laipni sagaidīs un izguldīs Jums nepieciešamajā laikā, kā arī sniegs miera atmosfēru!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesu nami Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākGaldu klāšana Skatīt vairākPirtis Naktsmītnes Skatīt vairāk   4-vietīgi numuri Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie Gaujas    Peldvietas    Piknika vietas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 103670
Meklēšanas rezultātos parādīts : 769629

Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
Jaunarāji, kempings
Jaunarāji, kempingsAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
Lilaste, atpūtas komplekss
Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIAPirts izbūve mājās un dzīvokļos, saunas, tvaika pirtis, hammam, elektriskās un malkas pirts krāsnis, tvaika ģeneratori un cits pirts aprīkojums
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Lidums SIA, kokapstrāde
Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
Visi banneri