Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Ūdensdzirnavas, viesu nams

Ūdensdzirnavas, viesu nams

Ūdensdzirnavas, Strazdes pagasts, Talsu novads, Latvija
(+371) 29172252
(+371) 29940066
(+371) 67808628
Pirmdiena -
Otrdiena -
Trešdiena -
Ceturdiena -
Piektdiena -
Sestdiena -
Svētdiena -
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Atpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā 96km no Rīgas. Viesību zāle līdz 100 personām. Sauna ar baseinu līdz 40 personām 2-vietīgas istabas, 2-istabu numuri un "lux" numurs ar masāžas vannu un kamīnu. Komfortabla naktsmītne ar 15 viesu numuriem, gultas vietas līdz 120.
Ir iespēja aplūkot izgaismotu ūdenskritumu vakarā krēslas stundā, un Latvijā vislielāko Manteļu skursteni, kurā uz dzīvas uguns var pagatavot cepeti.
Vasaras lapenes. Airu laivas un peldvieta Dzirnavu ezerā. Sporta laukumi, kvadraciklu īre. Kāzu svinību organizēšana, karaoke.
Katru dienu darbojas krodziņš, kurā var gardi paēst.Telpas banketiem, konferencēm un citiem pasākumiem.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk      Luksa numuri92.49 € Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri49.8 € Skatīt vairāk      3-vietīgi numuri56.91 €       Divistabu (4-vietīgi numuri)71.14 € Skatīt vairāk      4-vietīgi numuri64.03 € Skatīt vairākKrogi Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākManteļskurstenis (Banketu zāles un telpas svinībām) Skatīt vairākMazā zāle pie pirts (Banketu zāles un telpas svinībām) Skatīt vairākPirtis35.57 € Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 121662
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1133837

Mītava, atpūtas kuģis
Mītava, atpūtas kuģisPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Irbītes, mājas kūpinājumi
Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
Skultes muiža, viesu nams
Skultes muiža, viesu namsSkultes muiža - ideāla vieta kolektīviem pasākumiem, kāzām, sporta spēlēm: viesību zāle, pirts, baseins, kamīnzāle, terase, divvietīgas istabas.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
Sīpoli, viesu nams
Sīpoli, viesu namsViesu māja Sīpoli atrodas 1 km no jūras. Skaists, dārzs, pirtiņa, viesu māja, banketu zāle, piknika vietas.
Visi banneri