Kleimanes J., ģimenes ārsta prakse

Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Radošuma attīstības centrs, SIA
    Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
    Pirts Asni, pirts
    Pirts Asni, pirtsPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
    Sauna katram , veikals
    Sauna katram , veikalsIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
    Stila Elements
    Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
    Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
    Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaJauni un lietoti traktori no Japānas. Piekabes, arkli, frēzes, traktoru servisa apkope un garantijas remonti. MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR
    Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
    Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ir 85 hektari bezrūpīgas dabas ar dažādām izklaides iespējām un plašu izmitināšanas izvēli pāriem, ģimenēm un grupām
    Danfo Masters, SIA
    Danfo Masters, SIADanfo Master. Logu plēves, vizuālā reklāma, reklāma uz auto, stiklu tonēšana, dekoratīvais stikls.
    Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
    Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
    Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
    Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
    EXI, mēbeles
    EXI, mēbelesLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma