Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Danfo Masters, SIA

Danfo Masters, SIA

Austuves iela 3a, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 67541501
(+371) 27525751
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Stiklu šodien nav ar ko aizvietot, bet to var pilnveidot. Būvmateriālu tirgus piedāvā patērētājam stiklu, kas ir aplīmēts ar speciālu aizsargplēvi. Ja uz aizsargātu ar šāda veida plēvi stiklu iedarboties ar smagu skaldošo ierīci, piemēram cirvi vai akmens drumslu, tad stikls tiek nenozīmīgi sasists tikai cirtiena vietā. T.i., lai uztaisītu caurumu stiklā vajadzēs pielikt daudz spēka un, kas ir svarīgi, laika. Kā arī plēves efektīvi aizsargā no dažāda veida sprādzienu sekām, neļaujot stikla drumslām haotiski aizlidot uz visām pusēm. Vasaras periodā paaugstināta temperatūra telpā nelabvēlīgi ietekmē cilvēku pašsajūtu un darba spējas, kā arī negatīvi ietekmē datoru un citas orgtehnikas darbību. Saules aizsargplēves uzstādīšana ievērojami samazinās siltuma, kas ienāk telpā no ārpuses, daudzumu. Pat karstajā laikā Jūs baudīsiet patīkamu vēsumu. Atsevišķos gadījumos, ja Jūs izmantojat saules aizsargplēvi, Jums nevajag iedarbināt kondicionierus. Ziemas laikā siltuma ievērojama daļa, kura parasti iznāk ārpus telpas caur stiklu, tiek atstarota atpakaļ telpā, līdz ar to paaugstinot temperatūru un samazinot enerģijas patēriņu. Plēvju lietošana mērķi un uzdevumi : :: Dažāda vieda sprādzienu sekām, neļauj loga lauskām haotiski aizlidot. :: Uguns izplatīšanās ugunsgrēka gadijumā. :: Ielaušanās un izslēdz zādzību ( izsist un nozagt ). :: Tiešiem saules stariem ( paaugstināta temperatūra telpās nelabvēlīgi Ietekmē cilvēku pašsajūtu, viņu darba spējas, kā arī negatīvi Iedorbojās uz kompjūteriem un citu orgtehniku ). :: Siltuma zudumiem gada aukstajā laikā. :: Acis no ultrovioletu staru ( UV ) iedarbības. :: No salona izbalošanas Jūsu mašīnai. :: No lauskām ja saplīst stikls. :: Uzlabo telpu interjeru un dizainu. :: Rada konfedenciālu atmosfēru telpās jebkurā diennakts laikā.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAizsargplēves (Dekoratīvās plēves) Skatīt vairākVides reklāma Vizuālā reklāma Skatīt vairāk   Reklāma uz auto Skatīt vairāk   Auto aplīmēšana Skatīt vairāk   Automašīnu floristiska noformēšana, dekorešāna    Reklāmas izkārtnes Skatīt vairāk   Ploterdarbi un aplīmēšana Auto stiklu tonēšana Spoguļi (Stiklinieku darbi) Skatīt vairāk   Spoguļi Smilšustrūkla (Stikla dekoratīvā apstrāde)    stikla krāsošana (Stikla konstrukcijas, projektēšana, montāža)    Stikla paketes    Stikla vitrīnas    Stikls, stikla izstrādājumi Skatīt vairāk   Stiklu tonēšana Plēves stikliem un logiem    Aizsargplēves stikliem un logiem    Tonētas plēves    Matētas plēves stikliem    Drošības plēves stikliem, logiem    Saules staru aizsardzības plēves    Termoizolējošas plēves    Ugunsdrošās plēves    Plēves stiklu fasādēm    Dekoratīvās plēves    Saules staru aizturošās plēves, aizsargplēves pret saules stariem    Vienpusējās redzamības plēves    Līmplēves    Plēves dizainam un interjeram    Logu plēves    UV-aizsargplēves    Automobiļu plēves    Logu un stiklu tonēšana, aplīmēšana ar plēvēm Stikls, stikla izstrādājumi    Dekoratīvais stikls    Armētais stikls    Bruņu stikls    Matēts stikls    Stikla sienas    Virtuves stikla paneļi    Stiklu apstrāde ar smilšstrūklu    Iebūvētie skapju stikli Ploterēšana, plotera pakalpojumi Lielformāta druka
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 52343
Meklēšanas rezultātos parādīts : 615257


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Valteri, viesu nams
Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
SAKA - S, mēbeles
SAKA - S, mēbelesMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Skultes muiža, viesu nams
Skultes muiža, viesu namsSkultes muiža - ideāla vieta kolektīviem pasākumiem, kāzām, sporta spēlēm: viesību zāle, pirts, baseins, kamīnzāle, terase, divvietīgas istabas.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Meļķerti, viesu nams
Meļķerti, viesu namsViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
GRANITE, IK
GRANITE, IKUzņēmums Granitespecializējās kapu labiekārtošanā. Izgatavojam, pārdodam un uzstādām kapu pieminekļus, kapu apmales, kapu sētiņas, kā arī piedāvājam kapu memoriālu izveidi. Piedāvājam labiekārtot kapa vietu, veicot apzaļumošanu un/vai restaurāciju.
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
Visi banneri