Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Sauna katram , veikals

Sauna katram , veikals

Mūkusalas iela 51, Rīga, Latvija
(+371) 67602213
(+371) 29233739
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
Mūsu kompānijas vēsture sākās 1995.gada februārī. Mēs patstāvīgi strādājām ar sevi, veiksmīgi izvērsām savu biznesu, paplašinot klientu un dīleru loku, ierakstot savos aktīvos jaunas uzvaras tenderos, veiksmīgas sadarbības un vienkārši labas atsauksmes. Pakāpeniski sāk veidoties stabila un uzticama struktūra, kas sastāv no vairākām neatkarīgām apakšvienībām. Šajā virzienā ejot, mēs uzstādām augstākus uzdevumus, lai sasniegtu sev un Jums vēlamos mērķus. Mūsu atšķirīgā iezīme ir tā, ka ļaujam apakšvienībām patstāvīgi noteikt attīstības stratēģiju un taktiku, darba metodes ar piegādātājiem un klientiem, cenu veidošanas un aprēķināšanas politiku. Kā rāda pieredze, šāda pieeja uzlabo piedāvāto servisu un biznesa attīstības līmeni. Iebūvējam pēc individuāla projekta: ∙ saunas ∙ pirtis ∙ infrakabīnes ∙ tvaika pirtis Piedāvājam: ∙ gatavas saunu kabīnes ∙ elektriskās krāsnis ∙ malkas krāsnis ∙ koka mucas-vannas ∙ saunu logus ∙ saunu durvis ∙ materiālus un piederumus saunai ∙ aprīkojuma uzstādīšanu
Zīmoli
tatparsauna_set.krystalowy_swiatkastorharviacariittiandres
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTirdzniecība Skatīt vairākPirtis, pirts būvniecība Skatīt vairāk   Sāls istabas Skatīt vairāk   Tvaika pirts izbūvēšana Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām    Infrasarkano staru kabīnes    Iebūvētās saunas    Saliekamo saunu uzstādīšana Skatīt vairākPirts krāsnis Skatīt vairāk   Malkas pirts krāsnis Skatīt vairāk   Elektriskās pirts krāsnis Pirts aksesuāri    Saunas durvis Skatīt vairāk   Apdares dēļi pirtīm Skatīt vairāk   Dēļi pirts lāvām    Sāls paneļi Skatīt vairāk   Apgaismes ķermeņi Skatīt vairākPirtslietas Skatīt vairāk   Pirtsslotas    Pirts paklājiņi    Pirts kosmētika    Pirts cepures
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 51349
Meklēšanas rezultātos parādīts : 609045

Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
Lobes krogs, viesu nams
Lobes krogs, viesu namsLobes krogs. Kafejnīca - līdz 50 cilvēkiem, banketa zāle - līdz 150 cilvēkiem, numuriņi, pirts - līdz 20 cilvēkiem.
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakseNetradicionālā medicīna, Reiki terapija, Reiki apļi, Reiki apmācība, Ajūrvēda, Ajūrvēdas masāžas, Veselības atjaunošana garīgajā un fiziskajā līmenī, Blokāžu likvidēšana visos ķermeņa līmeņos, Greiza iegurņa korekcija, Muguras taisnošana
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumiLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktīvā atpūta, Slēpošana un snovbords Kalnu slēpošanas trases, Distanču slēpošana, Ziemas inventāra noma, Slēpošanas instruktori, Naktsmītnes
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Pils, viesu nams un kafejnīca
Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
Visi banneri