Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line

Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line

Mazā Pils iela 5, 1. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67222811 - Rīga, AvioKases.lv
(+371) 67215265 - Vecrīga
Aviokase.lv/ - Aviobiļetes un ceļojumi
AvioKases.lv - Aviobiļešu kases. Lētas aviobiļetes.
Pirmdiena09:00 - 18:00
Otrdiena09:00 - 18:00
Trešdiena09:00 - 18:00
Ceturdiena09:00 - 18:00
Piektdiena09:00 - 18:00
Sestdiena -
Svētdiena -
Juridiskais nosaukums : Astra Tūre, sia
Reģistrācijas numurs : 4003257338
Juridiskā adrese : Rīga, Taisnā iela 1, LV-1063
Banka : AS "SEB banka" UNLALV2X
Konta numurs : LV23UNLA0001004469244
Banka : AS "Swedbank" HABALV22
Konta numurs : LV88HABA0551033744345
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Lētas aviobiļetes. Ātri, Viegli, Izdevīgi. Zemo cenu lidojumi. Ryanair, Wizz Air, Norwegian, airBaltic u.c. Aviobiļetes pa visu pasauli, aviobiļešu kases, rezervācija, pārdošana. Aviobiļetes uz 1000 aviokompāniju reisiem uz 3000 pasaules lidostām. Viesnīcas on-line. Autobusu biļetes. Auto noma.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAviobiļetes    Regulāro reisu lidmašīnu biļetes Lētas aviobiļetes (Aviobiļetes)no 27 € Skatīt vairāk   Biļešu noformēšana AvioKases (Aviobiļešu rezervācija)no 27 € Skatīt vairāk   Pēdējā brīža piedāvājumi ​​Lētas viesnīcas. (Viesnīcu rezervācija)no 15 € Skatīt vairāk      Čarterlidojumi       Tūrisma braucieni Gidi, gidu pakalpojumi Viesnīcu rezervācija Apdrošināšana Auto noma
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 37634
Meklēšanas rezultātos parādīts : 184032


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Vecliepas, brīvdienu māja
Vecliepas, brīvdienu mājaVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Jerevan, viesnīca
Jerevan, viesnīcaTrīs zvaigžņu viesnīca ar 24 vietām Erevāna atrodas netālu no pilsētas, skaistā mežu ielokā. Šī ir lieliska vieta atpūtai un jaukai laika pavadīšanai. Droša autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums, ugunskura vietas.
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSSaimniecība nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Visi banneri