Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Bucefāls, krodziņš

Bucefāls, krodziņš

Ceļmalas, Vidzemes šoseja 1, Siguldas pagasts, Siguldas novads, Latvija, LV-2150
(+371) 29747000
(+371) 67976677
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Krodziņš, kas celts, izmantojot Latvijas dabas bagātības – koku, ļauj sajust latvisko garu interjerā un steidzīgajiem, nemierīgajiem un izsalkušajiem baudīt ēdienu latviskā gaumē Siguldas pievārtē.

Savukārt blakus esošajā viesu mājā tiek piedāvātas naktsmītnes, banketu zāle, sauna ar nelielu baseinu un Japāņu baļļa.

SIA „Bucefāls” atrodas Siguldas pagasta „Ceļmalās” un darbojas ēdināšanas jomā jau kopš 1991. gada. „Bucefāla” dibinātāji un īpašnieki ir Līga un Jurijs Priļepiševi, kuri ir krodziņa uzturētāji no tā pasvātēšanas sākuma.

„Bucefāla” ēdienkarti ir sastādījusi krodziņa saimniece un šefpavāre Līga Priļepiševa. Ēdieni tiek gatavoti no svaigiem produktiem, un to garša ir veidota tā, lai ikviens spētu atrast piemērotāko maltīti tieši sev. Ēdienkartes sortiments ir ļoti plašs un daudzveidīgs, kas iekļauj siltās un aukstās uzkodas, salātus, zupas, siltos ēdienus, saldos ēdienus un dažāda veida dzērienus. Klientu ērtībai līdzņemšanai tiek piedāvātas gaļas plates, zivju plates, kā arī salāti.

Īpašais piedāvājums ir pašu audzētas jēra gaļas ēdieni. Lielā cieņā ir "Jēra gaļas gabaliņi", kā arī "Ļuļa kebabs".

„Bucefāls” sniedz iespēju būt ar Jums kopā ne tikai ikdienā, bet arī svētkos. SIA „Bucefāls” nodrošina banketu galdu klāšanu pēc iepriekšēja pasūtījuma un ēdienkartes sastādīšanas vai nu SIA „Bucefāls” telpās, vai arī klienta norādītajā vietā. SIA „Bucefāls” piedāvā apkalpot banketus līdz 80 personām blakus esošajā viesu namā.

Viesu nams “Bucefāls” savu darbību sāka 2005. gada 23. jūnijā, kad Līgo vakarā notika svinīgā atklāšana un saulgriežu svinēšana. Saimnieks bija parūpējies par milzīgu ugunskuru, kas šajos svētkos ir viena no neatņemamām sastāvdaļām.

Tajā ir pieejami arī seši labiekārtoti numuriņi ar dušu, tualeti, TV, WiFi. Katram numuriņam ir balkons. Numuriņos ir 16 guļvietas. Viesu nama 3. stāvā ir izbūvēts jumta stāvs, kur uz matračiem var izguldīt 24 personas. Brokastis nav iekļautas numuriņa cenā. Viesu nams piedāvā atpūsties un relaksēties pirtī, atveldzēties baseinā, kā arī aukstā ziemas vakarā sasildīties Japāņu baļļā.

Mājīgi iekārtotajās istabiņās klients varēs atgūt spēkus tālākam ceļam. Viesu nams sniedz iespēju relaksēties saunā un atveldzēties nelielajā baseinā.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKrogi Skatīt vairāk   Ēdieni Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Vietas kāzu svinībām Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairāk   Ēdināšanas pakalpojumi Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk   Bērnu rotaļu laukumi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 58181
Meklēšanas rezultātos parādīts : 868926

Pa Laimes Taku, pansija
Pa Laimes Taku, pansijaPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Vestiena***, viesnīca
Vestiena***, viesnīcaViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Miedziņš, veikals
Miedziņš, veikalsViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnisms
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnismsRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāApbedīšanas pakalpojumi Rīgā, bēres Latvijā, kremēšana un kremācija. Repatriācijas pakalpojumu organizēšana. Morga un katafalka pakalpojumi.
Jerevan, viesnīca
Jerevan, viesnīcaTrīs zvaigžņu viesnīca ar 24 vietām Erevāna atrodas netālu no pilsētas, skaistā mežu ielokā. Šī ir lieliska vieta atpūtai un jaukai laika pavadīšanai. Droša autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums, ugunskura vietas.
Visi banneri