Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi

AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi

Jūrmalas gatve 37a, Rīga, Latvija, LV-1067
(+371) 67461197
(+371) 28636630
(+371) 67460997
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Mēs tiecamies izveidot kompāniju, kas balstās uz savstarpēju cieņu un uzticēšanos. Gribam uzturēt radošu, mērķtiecīgu un aktīvu sadarbību, kas spētu ne tikai apmierināt mūsu partneru vajadzības pēc augstas kvalitātes produkcijas, bet arī nodrošināt servisu, kas uzlabo mūsu klientu dzīves kvalitāti, īstenojot viņu sapņus. Saviem klientiem piedāvājam bagātīgu gatavā trīs slāņu parketa sortimentu, dažādas koku sugas - sākot no klasiskajām līdz pat eksotiskajām koksnēm, kā arī dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām. Mēs ticam, ka jebkurš pircējs kļūs ne tikai par lojālu uzņēmuma klientu, bet arī ieteiks mūs saviem paziņām kā uzticamu draugu.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGrīdas Grīdas segumi    Parkets Skatīt vairāk      Vairogparkets       Masīvkoka parkets Skatīt vairāk      Eksotisko koku parkets Skatīt vairāk      Trīsslāņu parkets Skatīt vairāk   Linoleji    Lamināta parkets    Mitrumizturīgas lamināta grīdas    Grīdas aizsarpaklāji Krāsainās eļļas grīdām (Eļļas grīdu apdarei ) Parketa darbi    Parketa ieklāšana Skatīt vairāk   Eļļas grīdu apdarei Skatīt vairāk   Grīdlīstes    Apakšpaklāji Skatīt vairāk   Parketa lakas Skatīt vairāk   Gumijas segumi laukumiem Skatīt vairāk   Korķa grīdas Skatīt vairāk   Paklāji Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 69570
Meklēšanas rezultātos parādīts : 548416

RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejs
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejsŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaraliste sastāv no miniatūras pils mājas pagalmā, leļļu galerijas un garderobes .Tas ir ļoti populārs un unikāls tūristu pilsētas objekts. Jums tiek piedāvāta fotogrāfēšanās iespēja uz pils fona.Karaļa garderobe - ģērbuvē atrodami vairāk nekā 550 grezni dažādu izmēru sieviešu, bērnu un vīriešu tērpi. Leļlu galerija - apskatāmas vairāk kā 170 darbi.
Višķezers, atpūtas vieta
Višķezers, atpūtas vietaAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
Gungas, viesu nams
Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
Kalumi SIA, kalumi
Kalumi SIA, kalumiKalēja pakalpojumi, kamīnu restes un instrumenti, dekoratīvie apkalumi, eņģes, durvju rokturi, atslēgas, kokapstrādes instrumenti, svečturi, vārti, franču balkoniņi un daudz kas cits.
Azarkrosti, viesu māja
Azarkrosti, viesu mājaAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Visi banneri