Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Skaistkalnes karsta kritenes

Skaistkalnes karsta kritenes

(+371) 26346250
(+371) 26396428
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Karsta kritenes ir zemes virsējo slāņu piltuvveida iegruvumi. Tie veidojas vietās, kur, pazemes ūdeņiem izskalojot iežus, rodas tukšumi. Tautā karsta kritenēm doti savi nosaukumi – Siena dobe, Kazas dobe, Nāves dobe u.c.. Tās iespējams apskatīt gida pavadībā. Latvijā karsta kritenes raksturīgas Skaistkalnes, Baldones, Ķemeru un Allažu apkārtnei, kā arī atsevišķām vietām Dienvidkurzemē, kur zem kvartāra nogulumiem ieguļ kaļķakmens. Līdz šodienai visvairāk izpētītas ir Skaistkalnes apkārtnē izplatītās karsta formas. Vislielākā virszemes karsta formu izplatība Latvijas teritorijā konstatēta austrumos no Skaistkalnes, tā turpinās arī Lietuvas teritorijā, kur izveidots Biržu reģionālais parks.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTūrisma apskates objekti Karsta kritenes
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 1369
Meklēšanas rezultātos parādīts : 4968


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSSaimniecība nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju.
Hotel De Lita, viesnīca
Hotel De Lita, viesnīcaVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
URALA, viesu māja
URALA, viesu mājaĪsta krievu pirts. Telpas svinībām līdz 100 cilvēkiem. Liela terase ar apkurināmu kublu. Pavisam netālu no Rigas.
Atlas Motors, autosalons - autoserviss
Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrāde
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrādeMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Visi banneri