Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Eko Solis, SIA

Eko Solis, SIA

Tīnūžu šoseja 11a, Ikšķile, Ogres novads, Latvija, LV-5052
(+371) 20309009 - Artūrs
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

"Eko Solis" koka kubli, baļļas un pārvietojamās pirtis:

"Eko Solis" piedāvā dabīgas lineļļas krāsas kokam, kas lietojamas iekšdarbiem un āra darbiem, tās ir izgatavotas no linsēklu eļļas, koka darvas un terpentīna.

Galvenās īpašības, kāpēc ir vērts izvēlēties dabīgas krāsas kokam:

  • 100% dabīgs;
  • Ilggadīgs;
  • Aizsargā koksni no atmosfēras mitruma un pelējuma;
  • Plaša krāsu gamma - no zelta dzeltena toņa līdz brūnam;
  • Dziļi iesūcas kokā, akcentējot dabisko koka faktūru;
  • Nav kaitīgas veselībai, tāpēc ar to darboties var gan profesionāļi, gan arī amatieri.
  • Koka virsmu viegli atjaunot un kopt.
Zīmoli
EkolinEkotepLinotep
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSētnieku slotas (Bērzu zaru slotiņas) Skatīt vairākKoka balinātājs Skatīt vairākLins, lina audumi Skatīt vairākAntibakteriālā grunts Prg30 Skatīt vairākKubls (Kubli, baļļas, izgatavošana) Skatīt vairākPirts Muca (Mucveida pirtis) Skatīt vairākDārza mēbeles (Masīvkoka mēbeles) Skatīt vairākLineļļa iekšdarbiem Skatīt vairāk   EKOLIN. Lineļļas koka krāsas (Ekolin ) Skatīt vairāk   EKOLIN AR PIGMENTU. Lineļļas koka krāsas (Ekolin ar pigmentu) Skatīt vairāk   EKOLIN GRĪDĀM. Grīdas eļļa (Ekolin grīdām) Skatīt vairāk   EKOLIN PIRTĪM. Pirts lāvas dēļu eļļa (Ekolin pirtīm) Skatīt vairākLineļļa-darva āra darbiem Skatīt vairāk   EKOTEP. Lineļļas-darvas koka krāsas (Ekotep) Skatīt vairāk   EKOTEP AR PIGMENTU. Lineļļas koka-darvas krāsas: (Ekotep ar pigmentu) Skatīt vairāk   EKOTEP LAIVĀM. Koka darva (Ekotep laivām) Skatīt vairāk   Ekotep jumtiem    LINOTEP. Lineļļas-darvas koka krāsa (Linotep) Skatīt vairāk   LINOTEP TERASĒM. Lineļļas-darvas koka krāsa (Linotep terasēm) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 64485
Meklēšanas rezultātos parādīts : 315999

Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Deko Alianse, ziedu salons
Deko Alianse, ziedu salonsSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - santehnikas tirdzniecība un ražošana. Dibināta 1996.gada 23.februārī. Tas ir 100 % latviešu uzņēmums, kas no neliela ģimenes uzņēmuma ir izaudzis par stabilu, drošu, dinamisku santehnikas ražošanas un tirdzniecības uzņēmumu Latvijā. Ražo lokanos pievadus un jaucējkrānus zem MAGMA zīmola. Uzņēmuma mērķis - pārdot vislabākos jaucējkrānus. Uzņēmums sniedz klientiem maksimāli pilnu servisa paketi, sākot ar konsultācijām līdz ieviešanai tirdzniecībā.
Vidzemes logi, durvis un logi
Vidzemes logi, durvis un logiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Zanzibāra, kempings
Zanzibāra, kempingsKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Miedziņš, veikals
Miedziņš, veikalsViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Muižnieki, kempings
Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Celmiņi, brīvdienu māja
Celmiņi, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Visi banneri