Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
ALAUŠYNĖ , viesu nams

ALAUŠYNĖ , viesu nams

Salu kaimas, Sudeikių seniūnija, Utenos rajono, Utenos apskritis, Lietuva
(+370) 69803447
(+370) 38934317
(+370) 38966045
Apraksts
Lauku sētu Alaušynė, no dienvidu un rietumu puses ieskauj Alaušas ezers (10-100 m) no ziemeļiem - Giedris (300 m) no austrumiem - Lankos (100 m). Iecienītas makšķerēšanas vietas zvejniekiem, organizējam ekskursijas Aukštaitijas provincē. Organizējam pasākumus, dzīvā mūzika. Sporta inventāra noma - slēpes, velosipēdi, laivas, aktīvā atpūta. - 12 dzīvojamās istabas 2-4 pers. - ēdināšana kafejnīcā ABU, (kulinārijas mantojums) - konferenču zāle 60 per. - pirts un baseins. - kuteris un plosts (20 pers.) - kvadricikli, velosipēdi, biljards, teniss, basketbols.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTūrisms Skatīt vairākAtpūta un izklaide Lietuvā Lauku tūrisms Naktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk   Kotedžas Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairākKafejnīcas Skatīt vairāk   Nojume svinībām un pasēdēšanai Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākPasākumu organizēšana Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   SPA hidromasāžas baseini Skatīt vairāk   Džakuzi Skatīt vairāk   Baseini    Tvaika pirts    Saunas    Apkurināms kubls Sporta un tūrisma inventāra noma    Slēpes    Ūdens velosipēdu noma    Kvadraciklu noma    Velosipēdu noma    Laivu noma, īre Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie ezeriem Skatīt vairākAtpūta uz ūdens Skatīt vairākAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Izbraucieni ar kuteri    Makšķerēšana    Biljards    Basketbola laukumi    Teniss
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 83993
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2622521

Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošana
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošanaSietiņš GO. Ainavu un apstādījumu projektēšana, apzaļumošana. Zālieni, apstādījumi, akmens dārzi, dekoratīvie augi. Stādu piegāde, konsultācijas. Auto riepas, riepu remonts, balansēšana.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIARažojam:
- unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus,
- fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojs
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojsProfesionāli rakstiskie un mutiskie tulkojumi 110+ valodās. Dokumentu tulkošana ar notariālu apliecinājumu, svešvalodu kursi un bērnu nometnes.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdeāla vieta makšķerniekiem un klusuma mīlētājiem. Makšķerēšana, zemledus makšķerēšana, spiningošana no laivas. Makšķerniekiem un atpūtniekiem tiek piedāvātas arī naktsmītnes.
Lonas Latvija, SIA, veikals
Lonas Latvija, SIA, veikalsLONAS - ir guļamistabas mēbeļu un citu kvalitatīva miega atribūtu ražotājs. Lielākā daļa LONAS matraču ražošanas procesa ir rūpīgs roku darbs. Pasūtītos un izgatavotos LONAS produktus mēs piegādāsim paši ar savu transportu, un mūsu kurjeru komanda uznesīs matraci līdz pat jūsu gultai, bet LONAS gultu piegādās un jūsu mājās saliks bez maksas.
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Kliģi, atpūtas komplekss
Kliģi, atpūtas komplekssVieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; naktsmītnes guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; kempingos un labiekārtotās astoņvietīgās mājiņās
Lotes Toys, veikals
Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Visi banneri