Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Villa Avoti, viesu nams

Villa Avoti, viesu nams

Kalnavoti, Siguldas novads, Latvija, LV-2150
(+371) 26411648
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Villa Avoti - lieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves.
Tajā pašā laikā tā atrodas skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Šis nams ir siltuma un gaismas pilns, viesmīlīgie saimnieki ar prieku Jūs sagaidīs.
Panorāmas logi paver skatu uz ezeru. Nams ir projekts tā, ka saulainā laikā visu dienu, dāvājot siltumu, logus apspīd saule un pat februārī var padomāt, ka ārā ir silts un ir iestājies pavasaris. Pie kamīna varēsiet baudīt romantisku vakaru.
Makšķerēšanas cienītāju rīcībā ir laiva un piestātne. Ezerā mīt līdakas, asari, ruduļi, brekši, līņi un, varbūt, vēl kaut kas, ko mēs nezinām :-))))
Pirmajā stāvā atrodas apartamenti ar pirti un baseinu, kas sastāv no divām istabām, guļamistabas un pirts priekštelpas, kuras platība ir 35 kv.m, kopējā platība ir aptuveni 100 kv.m. Jūs varēsiet nosvinēt savus svētkus, organizēt tusiņu. Komfotabli šeit jutīsies 10-15 cilvēku. No pirts var viegli aizskriet līdz ezeram un jebkurā gadalaikā gūt kontrastu savai ķermeņa temperatūrai. Mūsu pirts ir īpaša ar to, ka tajā varēsiet pērties ar slotiņām, tā tiek kurināta ar malku un tur augstu temperatūru.
Uz terases ir viss vajadzīgais grillēšanai.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesu nami Skatīt vairāk   Apartamenti Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Laivu noma, īre Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 31019
Meklēšanas rezultātos parādīts : 369170


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
ID Rugāji, galdniecība
ID Rugāji, galdniecībaIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
Bonaselect, mēbeles
Bonaselect, mēbelesMūsu mēbeļu interneta veikals atšķiras ar garantētiem piegādes laikiem, jo mūsu transports ceļo pa Eiropas valstīm neatkarīgi no pasūtījumu daudzuma. Mēs neierobežojam klientu iztēli un palīdzam izvēlēties unikālas materiālu krāsas un faktūru kombinācijas. Pats galvenais, ka mēs strādājam priekš klientiem, lai palīdzētu aprīkot Jūsu mājas. Mēs piedāvājam stilīgas, praktiskās un ērtas mēbeles Jūsu mājām bez mākslīga uzcenojuma. Uz doto brīdi mūsu piedāvājumā ir vairāk nekā 200 000 mēbeļu variāciju no 150 ražotājiem. Jūs neatradāt interneta veikalā meklēto? Droši vien mēs vienkārši tehniski nepaspējām to pievienot. Rakstiet vai zvaniet mums, mēs palīdzēsim atrast, izvēlēties un pasūtīt. Piegādāsim tieši laikā. Katalogi un materiālu paraugi ir pieejami mūsu birojā Rīgā, Sniķeres ielā 29 k2. Gaidām Jūs 9:00-16:30 darba dienās.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktīvā atpūta, Slēpošana un snovbords Kalnu slēpošanas trases, Distanču slēpošana, Ziemas inventāra noma, Slēpošanas instruktori, Naktsmītnes
Toode, SIA, jumtu segumi
Toode, SIA, jumtu segumiSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Mucenieki, lauku māja
Mucenieki, lauku mājaLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Visi banneri