Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Villa Avoti, viesu nams

Villa Avoti, viesu nams

Kalnavoti, Siguldas novads, Latvija, LV-2150
(+371) 26411648
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Villa Avoti - lieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves.
Tajā pašā laikā tā atrodas skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Šis nams ir siltuma un gaismas pilns, viesmīlīgie saimnieki ar prieku Jūs sagaidīs.
Panorāmas logi paver skatu uz ezeru. Nams ir projekts tā, ka saulainā laikā visu dienu, dāvājot siltumu, logus apspīd saule un pat februārī var padomāt, ka ārā ir silts un ir iestājies pavasaris. Pie kamīna varēsiet baudīt romantisku vakaru.
Makšķerēšanas cienītāju rīcībā ir laiva un piestātne. Ezerā mīt līdakas, asari, ruduļi, brekši, līņi un, varbūt, vēl kaut kas, ko mēs nezinām :-))))
Pirmajā stāvā atrodas apartamenti ar pirti un baseinu, kas sastāv no divām istabām, guļamistabas un pirts priekštelpas, kuras platība ir 35 kv.m, kopējā platība ir aptuveni 100 kv.m. Jūs varēsiet nosvinēt savus svētkus, organizēt tusiņu. Komfotabli šeit jutīsies 10-15 cilvēku. No pirts var viegli aizskriet līdz ezeram un jebkurā gadalaikā gūt kontrastu savai ķermeņa temperatūrai. Mūsu pirts ir īpaša ar to, ka tajā varēsiet pērties ar slotiņām, tā tiek kurināta ar malku un tur augstu temperatūru.
Uz terases ir viss vajadzīgais grillēšanai.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesu nami Skatīt vairāk   Apartamenti Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Laivu noma, īre Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 25215
Meklēšanas rezultātos parādīts : 364610

Villa Anna, viesu nams
Villa Anna, viesu namsVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atpūtas un veselības centrs "Imantas" piedāvā rehabilitāciju un atpūtu vienā no skaistākajām un zaļākajām vietām Latvijā, Kurzemes piekrastē, - Jūrkalnes stāvkrastā. Apkārtējās dabas skaistums relaksē un dziedina jau pats no sevis.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Kļava
KļavaViena no Kļavas jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu LEBO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
BV Pack, SIA, iepakojumi
BV Pack, SIA, iepakojumiBALT WARRANT ražo papīra maisiņus. Dizaina izstrāde, piegāde, uzglabāšana un lielu tirāžu piegāde pa daļām.
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Visi banneri