Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Villa Avoti, guest house

Villa Avoti, guest house

Kalnavoti, Siguldas novads, Latvija, LV-2150
(+371) 26411648
 
AllOffersGalleryMap
Description

Villa Avoti - lieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves.
Tajā pašā laikā tā atrodas skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Šis nams ir siltuma un gaismas pilns, viesmīlīgie saimnieki ar prieku Jūs sagaidīs.
Panorāmas logi paver skatu uz ezeru. Nams ir projekts tā, ka saulainā laikā visu dienu, dāvājot siltumu, logus apspīd saule un pat februārī var padomāt, ka ārā ir silts un ir iestājies pavasaris. Pie kamīna varēsiet baudīt romantisku vakaru.
Makšķerēšanas cienītāju rīcībā ir laiva un piestātne. Ezerā mīt līdakas, asari, ruduļi, brekši, līņi un, varbūt, vēl kaut kas, ko mēs nezinām :-))))
Pirmajā stāvā atrodas apartamenti ar pirti un baseinu, kas sastāv no divām istabām, guļamistabas un pirts priekštelpas, kuras platība ir 35 kv.m, kopējā platība ir aptuveni 100 kv.m. Jūs varēsiet nosvinēt savus svētkus, organizēt tusiņu. Komfotabli šeit jutīsies 10-15 cilvēku. No pirts var viegli aizskriet līdz ezeram un jebkurā gadalaikā gūt kontrastu savai ķermeņa temperatūrai. Mūsu pirts ir īpaša ar to, ka tajā varēsiet pērties ar slotiņām, tā tiek kurināta ar malku un tur augstu temperatūru.
Uz terases ir viss vajadzīgais grillēšanai.

Gallery
OffersProducts, services, keywordsGuest Houses in Latvia more details   Apartments more detailsAccommodations more detailsBathhouses, saunas more detailsOutdoor leisure more details   Fishing more details   Boat rental more details   Picnic places more details
Map

Statistics:
Fully viewed : 30914
Showed in search results : 369170


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Debesiss SIA, burial services
Debesiss SIA, burial servicesApbedīšanas firmas Debesis piedāvājums: - apbedīšanas pakalpojumi - Dokumentu noformēšana. - Diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. - Zārki. - Krusti. - Pārklāji. - Katafalks. - Transports bēru viesiem
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaI am looking for yarn for sheep bred in Latvia. Wool is processed from the washing process to the finished yarn thread. Unwashed wool purchase, exchange.
Tavs Draugs, zoo salon
Tavs Draugs, zoo salonUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Zāģeri, guest house
Zāģeri, guest houseBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIAWe produce:
- unique wooden decorative wall panels,
- facade finishing panels made of plywood, which is an ideal solution for finishing buildings and rooms.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIAFalkors I.A.U. specialize in confined space access work, high altitude industrial maintenance work, high angle rescue and rescue training. Our safety training programs and safety record are based on the use of IRATA certified professionals only.
Latroof Ltd, SIA, roofing surfaces
Latroof Ltd, SIA, roofing surfacesLatroof. Roof covering materials, metal tiles, profiled lathes for roof and walls. Bitumen tile roofs, polymer-bitumen roll materials.
Mazpipari, leisure complex
Mazpipari, leisure complexLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
Rūķīši, guest house
Rūķīši, guest houseRūķīši, guest house in Murjāņi. Recreation at the Gauja, lodgings for night, bathhouse, banquet hall, places for tents.
Visi banneri