KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Villa Avoti, Gasthaus

Villa Avoti, Gasthaus

Kalnavoti, Siguldas novads, Latvija, LV-2150
(+371) 26411648
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Villa Avoti - lieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves.
Tajā pašā laikā tā atrodas skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Šis nams ir siltuma un gaismas pilns, viesmīlīgie saimnieki ar prieku Jūs sagaidīs.
Panorāmas logi paver skatu uz ezeru. Nams ir projekts tā, ka saulainā laikā visu dienu, dāvājot siltumu, logus apspīd saule un pat februārī var padomāt, ka ārā ir silts un ir iestājies pavasaris. Pie kamīna varēsiet baudīt romantisku vakaru.
Makšķerēšanas cienītāju rīcībā ir laiva un piestātne. Ezerā mīt līdakas, asari, ruduļi, brekši, līņi un, varbūt, vēl kaut kas, ko mēs nezinām :-))))
Pirmajā stāvā atrodas apartamenti ar pirti un baseinu, kas sastāv no divām istabām, guļamistabas un pirts priekštelpas, kuras platība ir 35 kv.m, kopējā platība ir aptuveni 100 kv.m. Jūs varēsiet nosvinēt savus svētkus, organizēt tusiņu. Komfotabli šeit jutīsies 10-15 cilvēku. No pirts var viegli aizskriet līdz ezeram un jebkurā gadalaikā gūt kontrastu savai ķermeņa temperatūrai. Mūsu pirts ir īpaša ar to, ka tajā varēsiet pērties ar slotiņām, tā tiek kurināta ar malku un tur augstu temperatūru.
Uz terases ir viss vajadzīgais grillēšanai.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortGasthäuser in Lettland mehr Details   Appartement mehr DetailsHotels und Unterkunft mehr DetailsSaunas mehr DetailsErholung in der Natur mehr Details   Angeln mehr Details   Verleih der Boote mehr Details   Piknikplätze mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 27580
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 366036


Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
EXI, Möbel
EXI, MöbelLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
Aļņi, Gasthaus
Aļņi, GasthausViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
Burtakas, atpūtas komplekss
Burtakas, atpūtas komplekssVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
Terion, tierklinik
Terion, tierklinikTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
Jaunogres nams, Gasthaus
Jaunogres nams, GasthausRäumlichkeiten für Feste, Erholung und Seminare - Kaminsaal für 36 Personen. Sauna, Schwimmbecken mit filtriertem Warmwasser, Whirlpool, Tennisplatz, Festmahlzeiten, Satelliten-TV. Spezial-anoebot für 2 Personen.
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
Izbushka, viesu nams, pirts
Izbushka, viesu nams, pirtsLieliska pirts,kur mūsu viesi var pamatīgi sasildīties, no sirds izpērties, Pēc pirts iespējams noskaloties dušā vai atvēsināties baseinā. Kamīna zāle.
Hotel KOLUMBS, Hotel
Hotel KOLUMBS, HotelGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIAWir produzieren:
- einzigartige dekorative Wandpaneele aus Holz,
- Fassadenverkleidungsplatten aus Sperrholz, die eine ideale Lösung für die Verkleidung von Gebäuden und Räumen darstellen.
Visi banneri