Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts

EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts

Maskavas iela 42 - 1, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 26737301
(+371) 29927638
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Visa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTirdzniecības iekārtas Skatīt vairāk   Etiķešu printeri Skatīt vairāk   Etiķešu printēšanas svari Skatīt vairāk   Elektroniskie tirdzniecības svari Skatīt vairākNoliktavu tehnika un aprīkojums Skatīt vairākSvari Skatīt vairāk   Elektroniskie svari Skatīt vairāk      Elektroniskie analītiskies svari Skatīt vairāk      Elektroniskie augstas precizitātes svari Skatīt vairāk      Elektroniskie platformas svari Skatīt vairāk      Elektroniskie fasēšanas svari Skatīt vairāk      Elektroniskie grīdas svari Skatīt vairāk      Elektroniskie galda svari Skatīt vairāk      Elektroniskie medicīnas svari Skatīt vairākRiteņu un asu, auto svari Skatīt vairākLaboratorijas svari Skatīt vairākFarmācijas svari Skatīt vairākMitruma mērītāji Skatīt vairākStieņu un U veida svari Skatīt vairākDzīvnieku svēršanas svari Skatīt vairākIekaramie svari Skatīt vairākKrānu, celtņu svari Skatīt vairākDinamometri Elektroniskie skaitāmie svari Skatīt vairākMobilie palešu svari Skatīt vairākSadzīves svari Skatīt vairākSliežu svari Skatīt vairākSvari auto iekrāvējiem un frontālajiem iekrāvējiem Skatīt vairākSvaru komponentes Skatīt vairākDzelzceļa svari Skatīt vairākMini svari Skatīt vairākKonveijeru svari Skatīt vairākSvaru īre, noma Svaru remonts
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 22758
Meklēšanas rezultātos parādīts : 129057

Mauriņi, viesu nams
Mauriņi, viesu namsViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKandavas keramikas ceplī darbojās jaunā māksliniece Linda Romanovska. Iespēja apskatīt darbnīcu , iegādāties, pasūtīt keramikas darbus un piedalīties dažādās radošās darbnīcās.
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnisms
Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnismsRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
Komforts, santehnikas un apkures salons
Komforts, santehnikas un apkures salonsEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumi
Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumiBēru pakalpojumu komplekss, dokumentu noformēšana un visus bērēm nepieciešamos piederumi, diennakts morga pakalpojumi, aģenta izsaukums uz mājam.
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Bekiški, viesu nams
Bekiški, viesu namsMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojs
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojsProfesionāli rakstiskie un mutiskie tulkojumi 110+ valodās. Dokumentu tulkošana ar notariālu apliecinājumu, svešvalodu kursi un bērnu nometnes.
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB ražo izstrādājumus no stiklašķiedras. Ārējo baseinu, airu laivu, kanoe, glābšanas plostu ražošana, modeļu un formu izgatavošana betona lējumiem.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu nams
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu namsViesu nams atrodas 7 km no Valmieras centra (Kocēnu pagasts) un 12 km no Baiļu slēpošanas trases. Telpas svinībām (līdz 60 cilvēkiem), komfortablas istabas, pirts, austrumu istaba.
Visi banneri