Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons

Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons

Vaļņu iela 21, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 20200087
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Juvelieru salons Zelts.lv piedāvā klientiem augstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumus. Izgatavojam individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm, kā arī piedāvājam gatavus juvelierizstrādājumus – gredzenus, auskarus, kulonus un citas zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.

Mūsu jūvelierizstrādājumu priekšrocības:

  • Unikalitāte: lielākā daļa izstrādājumu tiek izgatavoti un pārdoti vienā eksemplārā,
  • Izstrādājuma kvalitāte: katra rota tiek rūpīgi apstrādāta, kas nodrošina roku darba izstrādājumiem augstāku akmeņu nostiprināšanas kvalitāti un izslēdz ražošanas brāķi izstrādājumos,
  • Materiāla kvalitāte: izmantojam tīro zeltu (24K zelts) un augstas kvalitātes ligatūru, kas nodrošina augstāku kvalitāti sakausējumam, no kura tiek radīti mūsu juvelierizstrādājumi,
  • Atbilstība: visi mūsu izstrādājumi tiek apzīmogoti ar Latvijas proves biroja provi, izstrādājumiem ar dārgakmeņiem ir arī kvalitātes apliecība (birka). Pēc Jūsu vēlmes var tikt pasūtīts sertifikāts ar izstrādājuma fotoattēlu un detalizētu aprakstu,
  • Patīkami bonusi: mūsu izgatavotiem izstrādājumiem piedāvājam mūža apkopes garantiju, kā arī dāvanā - iepākojumu bez maksas.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresJuvelieru saloni Skatīt vairāk   Juveliera darbnīca Skatīt vairāk   Juveliera pakalpojumi Skatīt vairāk   Juvelierizstrādājumu restaurācija un remonts Skatīt vairāk   Individuāla pasūtījuma rotas Skatīt vairākJuvelierizstrādājumi Skatīt vairāk   Aproces Skatīt vairāk   Auskari Skatīt vairāk   Gredzeni Skatīt vairāk   Krustiņi Skatīt vairāk   Kuloni Skatīt vairāk   Ķēdes Skatīt vairāk   Laulības gredzeni Skatīt vairāk   Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem Skatīt vairākDārgakmeņi Skatīt vairāk   Ametisti Skatīt vairāk   Briljanti Skatīt vairāk   Granāti Skatīt vairāk   Hrizolīti Skatīt vairāk   Kvarcs Skatīt vairāk   Pērles Skatīt vairāk   Rubīni Skatīt vairāk   Safīri Skatīt vairāk   Smaragdi Skatīt vairāk   Topāzi Skatīt vairākDāvanas Skatīt vairākGalantērijas preces Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 16918
Meklēšanas rezultātos parādīts : 192947

Mare, viesnīca
Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
Magnus Hotel, viesnīca
Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
Turies!, pasākumu organizēšana
Turies!, pasākumu organizēšanaMobilās atrakcijas jūsu pasākumam - virvju trase, vertikālās kāpšanas trases , galda futbola lielformāta versija. Piedāvājām arī mobilās skatuves un citas konstrukcijas. Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi.
Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKandavas keramikas ceplī darbojās jaunā māksliniece Linda Romanovska. Iespēja apskatīt darbnīcu , iegādāties, pasūtīt keramikas darbus un piedalīties dažādās radošās darbnīcās.
Ances Dizains, apģērbu apdruka
Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Neptūns, restorāns
Neptūns, restorānsRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
Sveba-Dahlen, OÜ
Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC iekārtas maizes ceptuvēm, konditorijas cehiem, picērijām. Plauktu (sekciju), rotācijas, picu, industriālās krāsnis, raudzētavas, ražošanas līnijas utt.
Azarkrosti, viesu māja
Azarkrosti, viesu mājaAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Visi banneri