Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Princis, SIA

Princis, SIA

Gaiļu ferma, Brankas, Cenu pagasts, Ozolnieku novads, Latvija, LV-3042
(+371) 26563936 - 20206039
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Jāšanas sporta kluba "Princis" saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās. Līdzās zirgu audzēšanai saimniecība nodarbojas ar bērnu un jauno jātnieku apmācību, arī uz ponijiem. Katru gadu JSK Princis jātnieki un zirgi uzrāda labus rezultātus nacionāla mēroga sacensībās. Daudzi saimniecībā audzētie zirgi ir nonākuši Latvijas sportistu rokās, un uzrāda ļoti labus rezultātus sacensībās. Specializējamies gan konkūra, gan iejādes zirgu audzēšanā. 

"Princis" SIA piedāvā izjādes ar zirgiem un ponijiem, jāšanas apmācību, kā arī zirgu tirdzniecību un zirgu pansiju.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresZirgkopība, zirgaudzētavas Skatīt vairāk   Zirgu pansijas Skatīt vairāk   Zirgu tirdzniecība Skatīt vairākIzjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā (Izjādes) Skatīt vairāk   Izjādes ar zirgiem Skatīt vairāk   Izjādes ar ponijiem Skatīt vairāk   Jāšanas apmacība Skatīt vairākPiknika vietas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 40493
Meklēšanas rezultātos parādīts : 226139


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mīts, akmens apstrāde
Mīts, akmens apstrādeSabiedrība MĪTS izgatavo 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus.
Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumiLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuvePiedāvājam : ziepju masas, bāzes šampūnam, dušas želejai un matu balzamam, krāsvielas, perlamutri (mikas), gliteri (spīdumi), pārtikas aromātus, ēteriskās eļļas, smaržvielas, bāzes eļļas un sviestus, ziepju formas, instrumentus ziepju veidošanai un iepakošanai.
Mucenieki, lauku māja
Mucenieki, lauku mājaLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Jaunsvelmes, viesu māja
Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Visi banneri