Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Intema, SIA

Intema, SIA

Cēsu iela 31B, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 28111002 - Veikals Cēsu ielā 31b
(+371) 27000112
(+371) 20373717
(+371) 23370600
Juridiskais nosaukums : INTEMA, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103280006
Juridiskā adrese : Kurzemes prospekts 130 - 9, Rīga, LV-1069
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Intema ir īpaša ne tikai ar savu produkciju, bet arī pakalpojumiem, savstarpējām attiecībām, konkurētspēju.

Uzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam, dodot iespēju pasūtīt jebkura izmēra vai formas produktu.

Sadarbojoties ar Eiropas vadošajiem uzņēmumiem matraču un gultas piederumu ražošanā, mēs nemitīgi tiecamies pēc arvien augstākas kvalitātes un darba ražīguma visā, ko darām. Mūsu produkcija piedāvā veselīgu un nevainojamu vidi Jūsu atpūtai.

Mūsu darbs ir balstīts uz tādām vērtībām kā uzticēšanās, profesionālisms un savstarpēja sadarbība ar mūsu klientiem, piedāvājot Jums piemērotu pakalpojumu, garantijas, produkcijas un cenas savienojumu.

Īpaša mūsu uzmanība tiek pievērsta produktiem, kas ietekmē Jūsu labklājību, t.i., ergonomiskajiem un relaksējošajiem produktiem. Mēs Jums piedāvājam pirmklasīgas kvalitātes un drošības, ekonomiski efektīvu un ekoloģiski tīru produkciju.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMēbeļu izgatavošana, ražošana    Matrači Skatīt vairāk      Ortopēdiskie matrači       Nestandarta matrači       Anatomiskie matrači       Lateksa matrači       Virsmatrači Skatīt vairāk      Bērnu matrači Skatīt vairāk      Matrači ar rāmi       Matrači viesnīcām Skatīt vairāk      Apaļi matrači       Matrači uz kājām       Matraču izgatavošana un ražošana    Gultas Skatīt vairāk      Divvietīgas gultas       Gultas pēc pasūtījuma       Gultas līstes    Mēbeles       Krēsli          Bāra krēsli       Dīvāni          Dīvāni restorāniem       Ādas mēbeles       Mēbeles viesnīcām       Mīkstās mēbeles       Mēbeles restorāniem un kafejnīcām       Naktsskapīši Skatīt vairāk      Kušetes       Nestandarta mēbeles Apdares paneļi, plāksnes Dekoratīvie tapsējumi Mēbeļu projektēšana Mēbeles pēc individuālā pasūtījuma
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 31717
Meklēšanas rezultātos parādīts : 798419


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssAtpūtas komplekss Dridži tapis ar SAPARD programmas atbalstu, 2003.g. tas bija lielākais lauku tūrisma projekts Latgalē. Izveidojot kompleksu, mūsu mērķis bija popularizēt tūrismu Latgalē, nodrošinot plašas aktīvas atpūtas iespējas šajā reģionā.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Kandava, viesnīca
Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
FINLAT
FINLATPatēriņa kredīts, Kredītu pārfinansēšana, Pārkreditācija, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu, Kredīts pret automobiļa ķīlu, Kredīts automobiļa iegādei, Autolīzings, Kredīts uzņēmumiem, Kredīts uzņēmējdarbības uzsākšanai, Kredīts parādu atmaksai, Lauksaimnieku kredīts, Faktorings/rēķinu izrakstīšana, Attīstības projektu finansēšana, Interesantu IT jaunuzņēmumu finansēšana, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu.
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ir 85 hektari bezrūpīgas dabas ar dažādām izklaides iespējām un plašu izmitināšanas izvēli pāriem, ģimenēm un grupām
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
LD apartamenti
LD apartamentiLaipni lūdzam!
Visi banneri