Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Intema, SIA

Intema, SIA

Cēsu iela 31B, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 28111002 - Veikals Cēsu ielā 31b
(+371) 27000112
(+371) 20373717
(+371) 23370600
Juridiskais nosaukums : INTEMA, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103280006
Juridiskā adrese : Kurzemes prospekts 130 - 9, Rīga, LV-1069
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Intema ir īpaša ne tikai ar savu produkciju, bet arī pakalpojumiem, savstarpējām attiecībām, konkurētspēju.

Uzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam, dodot iespēju pasūtīt jebkura izmēra vai formas produktu.

Sadarbojoties ar Eiropas vadošajiem uzņēmumiem matraču un gultas piederumu ražošanā, mēs nemitīgi tiecamies pēc arvien augstākas kvalitātes un darba ražīguma visā, ko darām. Mūsu produkcija piedāvā veselīgu un nevainojamu vidi Jūsu atpūtai.

Mūsu darbs ir balstīts uz tādām vērtībām kā uzticēšanās, profesionālisms un savstarpēja sadarbība ar mūsu klientiem, piedāvājot Jums piemērotu pakalpojumu, garantijas, produkcijas un cenas savienojumu.

Īpaša mūsu uzmanība tiek pievērsta produktiem, kas ietekmē Jūsu labklājību, t.i., ergonomiskajiem un relaksējošajiem produktiem. Mēs Jums piedāvājam pirmklasīgas kvalitātes un drošības, ekonomiski efektīvu un ekoloģiski tīru produkciju.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMēbeļu izgatavošana, ražošana    Matrači Skatīt vairāk      Ortopēdiskie matrači       Nestandarta matrači       Anatomiskie matrači       Lateksa matrači       Virsmatrači Skatīt vairāk      Bērnu matrači Skatīt vairāk      Matrači ar rāmi       Matrači viesnīcām Skatīt vairāk      Apaļi matrači       Matrači uz kājām       Matraču izgatavošana un ražošana    Gultas Skatīt vairāk      Divvietīgas gultas       Gultas pēc pasūtījuma       Gultas līstes    Mēbeles       Krēsli          Bāra krēsli       Dīvāni          Dīvāni restorāniem       Ādas mēbeles       Mēbeles viesnīcām       Mīkstās mēbeles       Mēbeles restorāniem un kafejnīcām       Naktsskapīši Skatīt vairāk      Kušetes       Nestandarta mēbeles Apdares paneļi, plāksnes Dekoratīvie tapsējumi Mēbeļu projektēšana Mēbeles pēc individuālā pasūtījuma
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 31403
Meklēšanas rezultātos parādīts : 793131

Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
LD apartamenti
LD apartamentiLaipni lūdzam!
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileriRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
Iecavnieki, viesu māja
Iecavnieki, viesu mājaViesu māja "Iecavnieki" atrodas klusā meža ielokā, Jaunjelgavas novadā, stundas braucienā no Rīgas. Pirts ar baseinu, zāle banketu rīkošanai (50 pers.). Sešas istabiņas ar dušu un WC katrā. Sporta laukumi. u.c.
Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
For Rest, viesu māja
For Rest, viesu mājaViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Jerevan, viesnīca
Jerevan, viesnīcaTrīs zvaigžņu viesnīca ar 24 vietām Erevāna atrodas netālu no pilsētas, skaistā mežu ielokā. Šī ir lieliska vieta atpūtai un jaukai laika pavadīšanai. Droša autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums, ugunskura vietas.
Visi banneri